Κοσμος

Μητέρα στο Τέξας έδινε χλωρίνη και χάπια στα παιδιά της - Πώς κατάφεραν να δραπετεύσουν (βίντεο)

Τι αποκάλυψαν στους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δίδυμα δραπέτευσαν από το σπίτι για να γλιτώσουν από την κακοποίηση της μητέρα τους
Δίδυμα δραπέτευσαν από το σπίτι για να γλιτώσουν από την κακοποίηση της μητέρα τους © Screenshot/ YouTube

Τέξας: Δύο παιδιά περιέγραψαν τα βασανιστήρια που είχαν υποστεί από τη μητέρα τους – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Μια υπόθεση κακοποίησης στο Τέξας αποκαλύφθηκε όταν δίδυμα παιδιά 16 ετών δραπέτευσαν από το σπίτι τους για να ζητήσουν βοήθεια.

Τα αδέλφια αποκάλυψαν ότι η μητέρα τους τα κρατούσε κλειδωμένα, ενώ μιλώντας στους αστυνομικούς περιέγραψαν πως τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της τα ανάγκαζαν να χρησιμοποιούν έναν κουβά με βρώμικο νερό για να κάνουν ντους, να ουρούν και να αφοδεύουν πάνω τους, ενώ είχαν υποστεί και βάναυση σωματική κακοποίηση.

Μεταξύ άλλων τα παιδιά είπαν πως η μητέρα τους τα ανάγκαζε να πίνουν χλωρίνη και να τη ρίχνουν στα γεννητικά τους όργανα. Η μητέρα φέρεται επίσης να έδινε ακόμα και χάπια στα δυο 16χρονα παιδιά της.

Γιατροί που εξέτασαν τα παιδιά εντόπισαν σημάδια λιμοκτονίας, καθώς τα τάιζε ένα σάντουιτς την εβδομάδα, ενώ το αγόρι είχε τουλάχιστον ένα κάταγμα οστού από σωματική κακοποίηση.

Εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν τα σημάδια κακοποίησης στα σώματα των παιδιών. Είχαν βαθιά κοψίματα, μώλωπες και ουλές στους καρπούς και τους αστραγάλους τους.

Τα σημάδια κακοποίησης στα χέρια του ενός παιδιού
Τα σημάδια κακοποίησης στα χέρια του ενός παιδιού © Screenshot/ YouTube
Τα σημάδια κακοποίησης στα χέρια παιδιού
© Screenshot/ YouTube

Πώς κατάφεραν να δραπετεύσουν

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Τρίτη (18/10), ενώ οι αρχές κατάφεραν να σώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας. Η μητέρα τους, η 40χρονη Ζαϊκίγια Ντάνκαν και ο 27χρονος σύντροφός της Τζόβα Τερέλ έφυγαν από το σπίτι μόλις έμαθαν ότι τα δίδυμα είχαν δραπετεύσει και συνελήφθησαν αργότερα την ίδια μέρα στο Μπατόν Ρουζ, σε απόσταση τεσσάρων ωρών από το Τέξας.

Το αγόρι είπε ότι βρήκε το κλειδί για τις χειροπέδες στο πορτοφόλι της μητέρας του και το έκρυψε στο στόμα του. Τα ξημερώματα λύθηκε και δραπέτευσε μαζί με την αδελφή του. Φορούσε μόνο ένα παντελόνι όταν δραπέτευσε και το κορίτσι ένα λεπτό φούτερ με κουκούλα και παντελόνι. Και τα δύο ήταν ξυπόλητα. Χτύπησαν πολλές πόρτες μέχρι που ένας γείτονας τους άνοιξε.

Τα άλλα πέντε παιδιά, ηλικίας 7 έως 14 ετών, μεταφέρθηκαν σε υπηρεσίες παιδικής προστασίας.

Twins whose escape from Cypress home led to couple's arrest suffered horrific abuse, neighbor says

Πηγή: Guardian

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ