Κοσμος

Καρέ καρέ η κατάρριψη drone καμικάζι στο Κίεβο από αστυνομικούς (βίντεο)

Με ελαφρά όπλα - Οδηγίες στα σόσιαλ μίντια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιρανικό drone καμικάζι ετοιμάζεται να συντριβεί στο Κίεβο πριν το καταρρίψουν οι αστυνομικοί
Ιρανικό drone καμικάζι ετοιμάζεται να συντριβεί στο Κίεβο πριν το καταρρίψουν οι αστυνομικοί © Corriere della Sera/YouTube

Το βίντεο από το Κίεβο με την κατάρριψη ιρανικού drone καμικάζι από αστυνομικούς - Τέσσερις νεκροί από τις ρωσικές επιθέσεις

Το Κίεβο δέχτηκε ρωσικό σφυροκόπημα με drones καμικάζι τη Δευτέρα (17/10). Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στην ουκρανική πρωτεύουσα (8 συνολικά σε όλη την Ουκρανία) από τα ιρανικά drones που χρησιμοποίησε η Ρωσία για να πλήξει υποδομές σε ουκρανικά εδάφη.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Corriere della Sera, Ουκρανοί αστυνομικοί ανοίγουν πυρ, καταρρίπτοντας το ιρανικής κατασκευής drone καμικάζι, τύπου Shahed 136.

Το drone κατευθυνόταν σε κέντρο επιχειρήσεων στο Κίεβο, από το οποίο ξεκινούν διασώστες με προορισμό βομβαρδισμένα κτίρια.

«Διασώστες, γιατροί και αστυνομικοί θα είχαν πεθάνει, αν οι αστυνομικοί δεν το είχαν καταρρίψει», αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, στο πλαίσιο της στρατιωτικής προετοιμασίας των πολιτών στην Ουκρανία, η ουκρανική κυβέρνηση έχει αναρτήσει αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να καταρρίψει drone, χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι ή μια καραμπίνα.

Un drone kamikaze colpisce Kiev: esplosioni nel centro della città

Με πληροφορίες από Corriere della Sera

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ