Κοσμος

Θρίλερ με τη δολοφονία 12χρονης στο Παρίσι - Οι χαραγμένοι αριθμοί στο σώμα της

Τι έδειξε η νεκροψία - Η τελευταία φωτογραφία πριν το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 12χρονη Lola Daviet δολοφονήθηκε στο Παρίσι
Η 12χρονη Lola Daviet δολοφονήθηκε στο Παρίσι

Παρίσι: Η βασική ύποπτη για τη δολοφονία της 12χρονης, τα ευρήματα στο πτώμα και τα αίτια θανάτου της ανήλικης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία μιας 12χρονης στο Παρίσι. Το άψυχο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα. Η ανήλικη ήταν δεμένη στα χέρια και τα πόδια, ενώ ο δράστης ή οι δράστες του εγκλήματος της είχαν κόψει τον λαιμό. Σημείο - «κλειδί» για την υπόθεση φέρεται να είναι οι αριθμοί «1» και «0» που βρέθηκαν στο πτώμα και φέρεται να έχουν «χαραχθεί» με τη βοήθεια κάποιας συσκευής. 

Η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε το Σάββατο (15/10) έδειξε ότι η 12χρονη πέθανε από ασφυξία. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει κάποιες από τις τελευταίες της κινήσεις. Δείχνουν το κορίτσι ντυμένο στα λευκά, να κρατά τη σχολική του τσάντα. Καταγράφεται να μπαίνει στην πολυκατοικία όπου διέμενε με την οικογένειά της, πίσω από μια γυναίκα που μάρτυρες ισχυρίζονται ότι αργότερα εθεάθη να μεταφέρει τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν νεκρή η μαθήτρια. 

Η ύποπτη, η οποία στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να φορά λευκά αθλητικά παπούτσια, ανοιχτόχρωμο κολάν και γκρι πουλόβερ, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Bois-Colombe (Hauts-de-Seine) μαζί με την αδελφή της. Και οι δύο ύποπτες είναι περίπου 20 ετών. 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 12χρονη να μπαίνει στην πολυκατοικία της μαζί με μία 20χρονη
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 12χρονη να μπαίνει στην πολυκατοικία της μαζί με μία 20χρονη

Νεκρή 12χρονη σε βαλίτσα στο Παρίσι: Νεαρή άστεγη η κύρια ύποπτη για το έγκλημα

Σύμφωνα με τη Le Parisien, μια άστεγη, 24 ετών, η οποία έχει «πιθανά προβλήματα ψυχικής υγείας» είναι μεταξύ των έξι ατόμων που συνελήφθησαν στο Παρίσι. Η Dahbia B., η κύρια ύποπτη για τη δολοφονία της Lola Daviet παραπέμφθηκε σήμερα το πρωί για απαγγελία κατηγοριών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο ανηλίκου, βιασμό, βασανιστήρια και βαρβαρότητα.

Missing Paris girl, 12, found dead in suitcase with numbers ‘placed’ on body: report

Δολοφονία 12χρονης στο Παρίσι - Το χρονικό του εγκλήματος με τη νεκρή μαθήτρια σε βαλίτσα

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας των αρχών αναφέρουν ότι οι δράστες του εγκλήματος είχαν κόψει τον λαιμό του κοριτσιού. Η νεκροψία - νεκροτομή θα δείξει τα αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το BFMTV.com, οι γονείς του κοριτσιού δήλωσαν την εξαφάνισή του το απόγευμα της Παρασκευής. Ο πατέρας του θύματος, φύλακας του κτιρίου όπου κατοικεί η οικογένεια, ανέφερε στους ανακριτές ότι είδε την κόρη του παρέα με μια γυναίκα γύρω στα είκοσι, στις εικόνες του κτιρίου με CCTV. Στο υπόγειο όπου έμενε η 20χρονη βρέθηκαν ίχνη εγκλήματος. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν ταινία και κόφτης, που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για να φιμωθεί η 12χρονη.

Γύρω στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία έλαβε κλήση από άτομο που ανέφερε την ύπαρξη βαλίτσας, που περιείχε πτώμα, λίγους δρόμους μακριά από τον τόπο της εξαφάνισης. Το κεφάλι της 12χρονης εντοπίστηκε καλυμμένο με ταινία, ενώ τα πόδια και τα χέρια της ήταν δεμένα. Μάλιστα, στο σώμα της η 12χρονη φέρει τους αριθμούς «1» και «0», για τους οποίους δεν υπάρχει μέχρι αυτήν την ώρα εξήγηση.

Η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών». Έξι άτομα βρίσκονται υπό κράτηση, μεταξύ των οποίων και το άτομο που φέρεται να εντόπισε τη βαλίτσα και κάλεσε την αστυνομία. Μεταξύ των κρατουμένων βρίσκεται και η 20χρονη που έχει καταγραφεί από τις κάμερες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ