Κοσμος

Η Μις USA, η Μις Μοντάνα και τα «στημένα» καλλιστεία - Τι απαντά η εστεμμένη (βίντεο)

Οι καταγγελίες για τον διαγωνισμό ομορφιάς που κέρδισε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Miss USA για τον διαγωνισμό ομορφιάς και τις καταγγελίες για τα «στημένα» καλλιστεία - Η απάντησή της στη Μις Μοντάνα

Τη δική της απάντηση για τα όσα έγιναν στα καλλιστεία των ΗΠΑ έδωσε η Miss USA. Η R’ Bonney Gabriel ήταν η νικήτρια στον διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος «αμαυρώθηκε» από τις καταγγελίες περί «στημένης» διαδικασίας.

Η Μις Τέξας απάντησε στις επικρίσεις με συνέντευξή της στο «E! News». Αφού ξεκαθάρισε ότι «δεν ήξερε ότι θα κέρδιζε», σημείωσε: «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι ο διαγωνισμός δεν ήταν στημένος».

«Δεν θα έπαιρνα ποτέ μέρος σε καλλιστεία ή διαγωνισμό που θα ήξερα εκ των προτέρων ότι θα κέρδιζα. Είμαι ακέραιος άνθρωπος» ισχυρίστηκε η καλλονή από το Τέξας.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση ορισμένων διαγωνιζομένων από τη σκηνή την ώρα της στέψης της, η Gabriel είπε ότι με τα κορίτσια που αποχώρησαν, έχει πολύ καλές σχέσεις και δεν κατάλαβε τι ήταν αυτό που τις έκανε να φύγουν.

«Ο χρόνος μας κόπηκε, οπότε τα κορίτσια δεν μπορούσαν να βγουν στη σκηνή, προφανώς επειδή δεν υπήρχε ο χρόνος» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Όταν επέστρεψα στα κορίτσια, με αγκάλιασαν όλες. Οπότε πραγματικά δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, τα πήγαινα καλά με όλα τα κορίτσια που συνάντησα».

Όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που έκανε η Μις Μοντάνα περί στημένου διαγωνισμού ομορφιάς, απάντησε: «Είμαι ανοιχτή στο να της μιλήσω για αυτό. Θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσω μαζί της, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί που ακούγονται και δεν είναι αληθινοί. Θα μιλούσα με οποιονδήποτε γιατί θέλω να είμαι διαφανής και θέλω όλοι να ξέρουν ότι δεν υπήρξε αθέμιτο πλεονέκτημα. Τίποτα δεν ήταν στημένο».

«Ως Μις ΗΠΑ δεν θέλω τα κορίτσια να πιστεύουν ότι έτσι λειτουργεί ο κόσμος της ομορφιάς. Αυτό γίνεται για να γιορτάσουμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και σέβομαι όλες τις γυναίκες που εμφανίστηκαν στη σκηνή» κατέληξε η Miss USA.