Κοσμος

Χάος στα καλλιστεία για τη Μις ΗΠΑ - Καταγγελίες για «στημένο διαγωνισμό» (βίντεο)

Η οργισμένη αντίδραση της Μις Μοντάνα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μις Μοντάνα που έχασε τον τίτλο της MISS USA από τη Μις Τέξας
Η Μις Μοντάνα που έχασε τον τίτλο της MISS USA από τη Μις Τέξας © Facebook

Τα καλλιστεία ΗΠΑ και οι αντιδράσεις για τη στέψη της Μις Τέξας - Η Μiss USA βγήκε μέσα από «στημένο διαγωνισμό», καταγγέλλει η Μις Μοντάνα

Άνω κάτω έγιναν τα καλλιστεία στις ΗΠΑ. Η διαγωνιζόμενη από το Τέξας ανακηρύχθηκε Μις ΗΠΑ. Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Αρκετές διαγωνιζόμενες δήλωσαν «ταπεινωμένες», κάνοντας λόγο για στημένο διαγωνισμό ομορφιάς.

Νικήτρια στα καλλιστεία των ΗΠΑ είναι η Μις Τέξας R'Bonney Gabriel. Στο Tik Tok έχει ανέβει βίντεο με άλλες διαγωνιζόμενες να ξεκαθαρίζουν ότι δεν τους δόθηκαν «ίσες ευκαιρίες», καθώς η απόφαση ήταν ειλημμένη.

«Οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες Miss USA αισθάνονται πολύ έντονα ότι υπήρξε εύνοια προς τη Miss Texas USA και έχουμε τα στοιχεία για να το αποδείξουμε» ανέφερε στο Tik Tok η Μις Μοντάνα O'Keefe.

Από τη μεριά της η Μις Νέα Υόρκη Heather Nunez ανέβασε story στο Instagram, επισημαίνοντας ότι «ταπεινώθηκε» στα καλλιστεία των ΗΠΑ.

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Έτσι όπως μπήκα σε αυτά τα καλλιστεία και έδωσα όλη μου την καρδιά και την ψυχή... Ταπεινωθήκαμε, νομίζοντας ότι μπήκαμε σε κάτι με δίκαιες ευκαιρίες» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο μόνος λόγος που μιλάω είναι για να αποτρέψω μελλοντικές διαγωνιζόμενες να νιώσουν όπως εγώ... Για όλα τα κοριτσάκια που παρακολουθούν τη Μις ΗΠΑ με τα ίδια όνειρα που είχα κι εγώ να δουλέψω σκληρά για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Αξίζετε μια δίκαιη ευκαιρία».

kallisteia-miss-usa

Σημειώνεται ότι μόλις η Μις Τέξας πήρε το στέμμα της, οι άλλες διαγωνιζόμενες αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ένα ακόμη στοιχείο που παρουσίασε η Μις Μοντάνα Ο’ Keefe για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της περί στημένου διαγωνισμού ομορφιάς, είναι και το ακόλουθο: Αυτή που γίνεται Μις USA, όπως αναφέρει, λαμβάνει δωρεάν υπηρεσίες στο MIA Plastic Surgery, το οποίο συνδέεται με το NIZUC Spa.

Ωστόσο, ένα 24ωρο πριν από τη ζωντανή μετάδοση των καλλιστείων στον επίσημο λογαριασμό του Spa στο Instagram ανέβηκε ένα story που δείχνει τη Μις Τέξας να απολαμβάνει ένα πακέτο ομορφιάς. Η Μις Μοντάνα δήλωσε ότι αυτό συνέβη πριν από 9 εβδομάδες, υπογραμμίζοντας ότι είχε ήδη λάβει το «δώρο» της πριν καν στεφθεί Miss USA.

Παράλληλα, η O’ Keefe δίνει έμφαση και στην αντίδραση της Μις Τέξας, όταν έμαθε ότι αυτή είναι η νικήτρια στα καλλιστεία. Όπως ισχυρίζεται, ήταν σαν να το περίμενε.

Miss USA 2022 Crowning Moment! | Miss Universe

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ