Κοσμος

Ηλικιωμένη έπαθε καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια στριπ σόου σε γηροκομείο της Κολομβίας (βίντεο)

Οι αντιδράσεις για την «έκπληξη» στους γέροντες

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλικιωμένη καταρρέει κατά τη διάρκεια του show από στρίπερ
Ηλικιωμένη καταρρέει κατά τη διάρκεια του show από στρίπερ © Instagram

Κολομβία: Το show από στρίπερ σε γηροκομείο, οι εικόνες με τις αντιδράσεις των ηλικιωμένων και η καρδιακή προσβολή τροφίμου 

Καρδιακή προσβολή υπέστη μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Κολομβία, όταν στο γηροκομείο όπου βρίσκεται τρεις άντρες στρίπερ ξεκίνησαν τον χορό τους. Σε βίντεο που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας οι τρόφιμοι του γηροκομείου φαίνεται να διασκεδάζουν με την παρουσία τόσο ανδρών στρίπερ, όσο και γυναικών, με τις εικόνες να προκαλούν σάλο στη χώρα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Dailymail», το βίντεο που μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ξεκινά με μια γυναίκα με δερμάτινο στρινγκ και μπότες να κάνει twerking σε μερικούς από τους άνδρες στο γηροκομείο στην Κολομβία. Στη συνέχεια ακολουθούν σκηνές με ημίγυμνους άνδρες και γυναίκες που παίζουν με τους ηλικιωμένους στο γηροκομείο «Una Mano Amiga» στο Ελ Πράντο της Καρταχένα. Μάλιστα, ένα καρέ δείχνει ηλικιωμένη να τρώει με κέικ σε σχήμα πέους στην κορυφή. Λίγο αργότερα, το παιχνίδι με τους στρίπερ σταματά, όταν άλλη ηλικιωμένη γυναίκα πέφτει στο έδαφος και σπεύδουν όλοι κοντά της για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Οι στρίπερ επιχείρησαν να της δώσουν λίγο νερό και να τη δροσίσουν μέχρι να φτάσει κοντά της το ασθενοφόρο και οι διασώστες που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. 

Στρίπερ σε γηροκομείο στην Κολομβία: Πώς δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο

Όπως αναφέρει η «Dailymail», το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την Κολομβιανή influencer στις 27 Σεπτεμβρίου. «Σήμερα, έκανα ένα ερωτικό πάρτι για ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας και τρόμαξα περισσότερο από ποτέ στη ζωή μου, επειδή δεν περίμενα να συμβεί αυτό που συνέβη και η αλήθεια είναι ότι λυπάμαι πολύ, ήθελα απλώς να τους δώσω λίγη διασκέδαση και δεν περίμενα αυτή την κατάσταση», έγραψε η ίδια κατά την ανάρτηση του βίντεο. 

Τα σχόλια που έλαβε από τους 30.500 followers της δεν ήταν αυτά που θα περίμενε. «Νάντια, το παράκανες, ένα πάρτι είναι εντάξει αλλά με άλλο θέμα, όχι έτσι». «Ουπς, Νάντια, δεν ήταν το σωστό πάρτι αυτό είναι το αποτέλεσμα, τι κρίμα, τόσο λυπηρό», ήταν κάποια από τα σχόλια για το πάρτι με στρίπερ στο γηροκομείο της Κολομβίας. 

Πάντως, το βίντεο έγινε γρήγορα viral τόσο στην Κολομβία, όσο και εκτός συνόρων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ