Κοσμος

Οργή για δασκάλα παιδικού σταθμού που τρομάζει τα «κακά» παιδιά με μάσκα του Scream

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των παιδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οργή για δασκάλα παιδικού σταθμού που τρομάζει τα «κακά» παιδιά με μάσκα του Scream
Στιγμιότυπο με τη δασκάλα που τρομάζει τα παιδιά © YouTube/Nhely Designs

Αντιδράσεις για δασκάλα σε παιδικό σταθμό - Τρομάζει τα «άτακτα» παιδιά με μάσκα του Scream.

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο σε παιδικό σταθμό του Μισισίπι, που δείχνει δασκάλα να φοράει τρομακτική μάσκα του «Scream», για να συνετίσει τα «άτακτα» παιδάκια. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily mail», ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνει έναν εργαζόμενο παιδικού σταθμού να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά», λέγοντας «μην τα πιάσετε».

Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η γυναίκα κάνει τον γύρο αρκετών τάξεων, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας στα παιδιά, φορώντας μάσκα από την ταινία.

Το βίντεο που διαρκεί περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα κάποια στιγμή να σκύβει προς ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της. Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός».

Στη συνέχεια, η δασκάλα αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «καλύτερα να είστε έτοιμοι». Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα. Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια συνεχίζει να κυνηγάει το ένα που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού διατάζει τα παιδιά να «καθαρίσουν», ουρλιάζει στα παιδιά, προκαλώντας τα κλάματα τους να γίνουν ακουστά πιο δυνατά.

Σε ένα άλλο βίντεο, αυτό μόλις 25 δευτερολέπτων, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό πίσω από τη μάσκα φωνάζει σε ένα τραπέζι με παιδιά που φαίνεται να τρώνε μεσημεριανό γεύμα. Η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο ενός μικρού κοριτσιού, κάνοντας το παιδί να πηδήξει από τον φόβο του. Απομακρύνεται και στη συνέχεια επιστρέφει στο κοριτσάκι, ουρλιάζοντας και πάλι, πριν κάνει το γύρο του τραπεζιού.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα παιδί να καλύπτει τα αυτιά του καθώς η γυναίκα ουρλιάζει και ένα άλλο να φωνάζει «μαμά» καθώς η εργαζόμενη συνεχίζει να τρομοκρατεί τα παιδιά που βρισκόντουσαν στην αίθουσα.

Δασκάλα τρομάζει τα «κακά» παιδιά με μάσκα του Scream - Δείτε το βίντεο

Mississippi daycare workers use scream mask to scare toddlers into behaving

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ