Κοσμος

«Εθισμένος στο σεξ ο Πρίγκιπας Άντριου, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό» - Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις

«Χρησιμοποιούσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να φέρνει πολλές γυναίκες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
princeandrew
Πρίγκιπας Άντριου © EPA/WILL OLIVER

Ραγδαίες αποκαλύψεις για τη ζωή του πρίγκιπα Άντριου - Ο εθισμός στο σεξ - Οι ακραίες συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του πρίγκιπα Άντριου λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Συγκεκριμένα, ένα νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε χθες αποκαλύπτει ότι ο Άντριου ήταν εθισμένος στο σεξ και χρησιμοποιούσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να φέρνει πολλές γυναίκες.

Οι αποκαλύψεις έγιναν από τον Πολ Πέιτζ, ο οποίος επί έξι χρόνια εργαζόταν ως αξιωματικός βασιλικής προστασίας και τόνισε:

«Συνηθίζαμε να αστειευόμαστε ότι θα έπρεπε να έχει μια περιστρεφόμενη πόρτα στην κρεβατοκάμαρά του. Ο αριθμός των γυναικών που έμπαιναν και έβγαιναν από εκεί, ήταν τεράστιος. Κάθε μέρα κάποια ερχόταν να τον δει... μια διαφορετική κάθε φορά».

Μάλιστα, οι γυναίκες αυτές είχαν ελεύθερη πρόσβαση στον χώρο με εντολή του Άντριου, ο οποίος αρκετές φορές είχε ξεσπάσει σε μέλη του προσωπικού που δεν επέτρεπαν την άμεση είσοδο τους.

«Άκουσέ με, χοντρέ ηλίθιε. Αν δεν αφήσεις την καλεσμένη μου να μπει, θα πάω εκεί κάτω», είπε ο πρίγκιπας σε έναν από τους αξιωματικούς όταν δεν επετράπη η είσοδος σε μία από τις γυναίκες.

«Δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό», σχολίασε η δημοσιογράφος Helen Kirwan-Taylor, ενώ ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier αναγνώρισε ότι ο «πρίγκιπας δεν κάπνιζε ποτέ, δεν έπαιρνε ναρκωτικά ούτε έπινε αλκοόλ, «το μόνο πράγμα που του αρέσει είναι το σεξ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ