- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Ρότζερ Γουότερς λέει ότι οι Ουκρανοί θέλουν να τον δολοφονήσουν
«Ψέματα τα εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας»
Πόλεμος στην Ουκρανία - Ο Ρότζερ Γουότερς πιστεύει ότι το Κίεβο θέλει να τον σκοτώσει.
Ο Βρετανός μουσικός, ένας από τους ιδρυτές των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το μεγαλύτερο κακό στον κόσμο και ότι η Ουκρανία θέλει να τον δολοφονήσει.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ψέματα και προπαγάνδα τα δημοσιεύματα των δυτικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με εγκλήματα που φέρεται να διέπραξε ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία. «Συνέχεια ακούμε οι Ρώσοι παρενέβησαν στις εκλογές μας, οι Ρώσοι έκαναν αυτό. Είναι όλα ψέματα, ψέματα, ψέματα, ψέματα, ψέματα».
Ο Γουότερς έχει επανειλημμένα κάνει σκληρές δηλώσεις για τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Έτσι, κατά τη γνώμη του, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ήταν μια απάντηση στο ΝΑΤΟ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό ο Γουότερς έγραψε ανοιχτή επιστολή προς τη σύζυγο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ολένα, κάνοντας λόγο για «ακραίους εθνικιστές» στην Ουκρανία που έχουν «φέρει τη χώρα σας σε ένα καταστροφικό δρόμο.
Με αφορμή το γεγονός αυτό οι συναυλίες στην Κρακοβία ακυρώθηκαν ενώ δημοτικοί σύμβουλοι στην Κρακοβία θα εγκρίνουν ένα ψήφισμα με το οποίο θα χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο πρόσωπο» τον μουσικό στην πόλη τους.
«Μην ξεχνάτε, είμαι σε μια λίστα δολοφονιών που υποστηρίζεται από την ουκρανική κυβέρνηση. Είμαι στη γ...η λίστα, και έχουν σκοτώσει ανθρώπους πρόσφατα.... Αλλά όταν σε σκοτώνουν, γράφουν "ρευστοποιήθηκε" πάνω στη φωτογραφία σου. Λοιπόν, είμαι μια από αυτές τις γαμημένες φωτογραφίες», υποστήριξε ο Γουότερς.
Επιπλέον, ο μουσικός επέκρινε την προμήθεια όπλων στο Κίεβο και αποκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εγκληματία πολέμου λόγω της απροθυμίας του να καλέσει το ουκρανικό καθεστώς σε διάλογο με τη Μόσχα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όσα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Κομισιόν επέβαλε το πρώτο πρόστιμο βάσει του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν τη δικαστική οδό
Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία
To ρεκόρ του νεότερου γκραν μετρ στην ιστορία εξακολουθεί να ανήκει στον Αμπιμάνιου Μίσρα, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο σε ηλικία 12 ετών
Εξειδικευμένος ιστότοπος για θέματα τέχνης απέδωσε το περιστατικό στην κακή κατάσταση των σωληνώσεων
Σε εκτενή του συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Times
Το απαξιωτικό σχόλιο που έκανε προ δεκαπέντε ετών ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Warner
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία - Δεν συνδέεται με τρομοκρατία το περιστατικό
Αναστάτωση στο βρετανικό αεροδρόμιο - Τι δηλώνει η Μητροπολιτική Αστυνομία
Ο επικίνδυνος ρωσικός γεωπολιτικός επεκτατισμός δεν περιορίζεται στην Ανατολική Ουκρανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.