Κοσμος

Καρχαρίας βγήκε σε δρόμο στη Φλόριντα (βίντεο)

Κολυμπούσε σε πλημμυρισμένη οδό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρχαρίας στη Φλόριντα κολυμπά σε πλημμυρισμένο δρόμο, καθώς ο κυκλώνας Ίαν σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του
Καρχαρίας στη Φλόριντα κολυμπά σε πλημμυρισμένο δρόμο, καθώς ο κυκλώνας Ίαν σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του © The Sun/YouTube

Καρχαρίας στη Φλόριντα κολυμπά σε δρόμο που έχει πλημμυρίσει από τον κυκλώνα Ίαν. Το βίντεο από το Φορτ Μάιερς.

Η Φλόριντα μετρά τις πληγές της μετά το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Ίαν. Η θάλασσα βγήκε στη στεριά, καθώς τα ορμητικά κύματα παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Οι νεκροί έχουν φθάσει τους 12. Οι αρχές της πολιτείας δεν αποκλείουν ο αριθμός των θυμάτων να αυξηθεί, καθώς οι διασώστες συνεχίζουν να αναζητούν αγνοούμενους πολίτες σε πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις.

Στα social media έχει αναρτηθεί βίντεο που δείχνει καρχαρία να κολυμπά σε πλημμυρισμένο δρόμο. Σε αρκετές περιοχές στη Φλόριντα που πέρασε ο κυκλώνας Ίαν, σκάφη και βάρκες έχουν βγει στη στεριά και βρίσκονται πλέον μέσα σε συνοικίες και αγρούς. Τουλάχιστον 2.000.000 σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, το νερό σε ορισμένα σημεία ξεπερνά τα 3 μέτρα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν «ισχυρότερους κυκλώνες που έπληξαν ποτέ την αμερικανική πολιτεία».

Η στιγμή που ο καρχαρίας στη Φλόριντα εμφανίζεται να κολυμπά σε πλημμυρισμένο δρόμο

Το βίντεο με τον καρχαρία σε πλημμυρισμένο δρόμο της Φλόριντα είναι από την πόλη Φορτ Μάιερς.

Ο πλημμυρισμένος δρόμος βρίσκεται σε συνοικία της πόλης και περνά μπροστά από σπίτια. Άφωνοι οι κάτοικοι παρακολουθούν το απίστευτο θέαμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν ως αποτέλεσμα καρχαρίες να βγαίνουν σε πλημμυρισμένες περιοχές. Τον Μάρτιο του 2017 στην Αυστραλία ο τυφώνας Ντέμπι είχε βγάλει καρχαρία στη στεριά. Το μεγάλο ψάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στις λάσπες σε δρόμο πόλης στην πολιτεία Κουίνσλαντ.

Shark spotted in Fort Myers floods during Hurricane Ian storms #shorts

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ