Κοσμος

Ρωσίδα παρουσιάστρια: «Έπρεπε να χτυπήσουμε με πυρηνικά στην κηδεία της Ελισάβετ» (βίντεο)

«Ήταν όλοι εκεί», υποστήριξε η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Ο Πούτιν έπρεπε να ρίξει πυρηνικά, ήταν όλοι εκεί», δήλωσε η Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης Όλγα Σκαμπέγιεβα.
Η ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΟΛΓΑ ΣΚΑΜΠΕΓΙΕΒΑ ΟΙΚΤΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ © SCREEN SHOT

Κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Ο Πούτιν έπρεπε να ρίξει πυρηνικά, ήταν όλοι εκεί», δήλωσε η Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης Όλγα Σκαμπέγιεβα.

Ανατριχιαστική δήλωση έκανε σε ζωντανή μετάδοση η Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης Όλγα Σκαμπέγιεβα.

Η δημοσιογράφος που έχει συχνά εκδηλώσει ακραίες εθνικιστικές θέσεις και χαρακτηρίζεται ως μια από τις ηχηρότερες φωνές της αντιουκρανικής προπαγάνδας, δήλωσε ότι η Ρωσία θα έπρεπε να είχε ρίξει πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς οι μεγαλύτεροι ηγέτες βρίσκονταν στη Βρετανία για την κηδεία.

Η Σκαμπέγιεβα, παντρεμένη με πολιτικό της πατρίδας της και ιδιαίτερα αγαπητή στον Βλαντίμιρ Πούτιν, στην οποία μάλιστα έχουν δώσει το προσωνύμιο «σιδηρά κούκλα» του προέδρου, έκανε την προκλητική δήλωση το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 37χρονη δημοσιογράφος μιλούσε με καλεσμένους για το πότε και πού θα μπορούσε η χώρα της να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα, όταν είπε: «Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα, οι καλύτεροι άνθρωποι βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που έφερε στο φως η Daily Mail:

«Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία;»

Η Ρωσίδα δημοσιογράφος έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο απαντώντας στον καλεσμένο Αντρέι Γκουρέλεφ, στρατηγό εν αποστρατεία και νυν βουλευτή, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία θα χτυπήσει την Ουκρανία.

«Έχουμε πολλούς στόχους», είπε ο Ρώσος στρατηγός. Και συμπλήρωσε: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία -η ρίζα του κακού;».

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να «ασπρίσει» και να μετατραπεί σε μια «αρειανή ερημιά», με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων, συμπλήρωσε, με αποτέλεσμα την υποχώρηση του ΝΑΤΟ, σύμφωνα πάντοτε με τις δικές της προβλέψεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ