- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γερμανία: Γυμνόστηθες ακτιβίστριες έκαναν παρέμβαση σε ομιλία του Όλαφ Σολτς
Δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται ο καγκελάριος
Όλαφ Σολτς: Ακτιβίστριες γύμνωσαν τα στήθη τους απέναντι στον Γερμανό καγκελάριο απαιτώντας εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο.
Δύο ακτιβίστριες αιφνιδίασαν τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, με τον οποίο ζήτησαν να φωτογραφηθούν, καθώς γύμνωσαν τα στήθη τους απαιτώντας «εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο, τώρα», λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Οι δύο γυναίκες, που επωφελήθηκαν από την ημέρα «ανοιχτών θυρών» της γερμανικής κυβέρνησης για να μπουν στην καγκελαρία, είχαν γράψει το σύνθημα αυτό στο στήθος τους. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της καγκελαρίας τις απομάκρυναν πολύ γρήγορα, ενώ εκείνες φώναζαν συνθήματα. Ο Σολτς παρέμεινε ανέκφραστος κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
Η Γερμανία, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ρωσικό φυσικό αέριο, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να επιβάλει πλήρες εμπάργκο στις προμήθειες από τη Ρωσία.
Όταν ρωτήθηκε νωρίτερα σήμερα, ο Σολτς υπενθύμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει το Βερολίνο για να βρει εναλλακτικές πηγές ενέργειες, όπως είναι το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), οι πρώτοι σταθμοί αποσυμπίεσης του οποίου ενδέχεται να λειτουργήσουν στις αρχές του 2023. «Στη συνέχεια, το πρόβλημά μας όσον αφορά την ασφάλεια του εφοδιασμού θα μπορούσε να επιλυθεί στις αρχές του 2024», πρόσθεσε.
Η Γερμανία, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει ελλείψεις κατά τη διάρκεια του επόμενου χειμώνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όσα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Κομισιόν επέβαλε το πρώτο πρόστιμο βάσει του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν τη δικαστική οδό
Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία
To ρεκόρ του νεότερου γκραν μετρ στην ιστορία εξακολουθεί να ανήκει στον Αμπιμάνιου Μίσρα, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο σε ηλικία 12 ετών
Εξειδικευμένος ιστότοπος για θέματα τέχνης απέδωσε το περιστατικό στην κακή κατάσταση των σωληνώσεων
Σε εκτενή του συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Times
Το απαξιωτικό σχόλιο που έκανε προ δεκαπέντε ετών ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Warner
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία - Δεν συνδέεται με τρομοκρατία το περιστατικό
Αναστάτωση στο βρετανικό αεροδρόμιο - Τι δηλώνει η Μητροπολιτική Αστυνομία
Ο επικίνδυνος ρωσικός γεωπολιτικός επεκτατισμός δεν περιορίζεται στην Ανατολική Ουκρανία
Δημοφιλές νυχτερινό κέντρο τυλίχθηκε στις φλόγες - Οι περισσότεροι εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο
Το να αποδίδουμε τη ρωσική επεκτατικότητα στη συμπεριφορά του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Ουκρανίας δεν στοιχειοθετεί ισορροπημένο επιχείρημα.
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.