Κοσμος

Ιταλία: Μητέρα άφησε το μωρό της στο σπίτι και πήγε διακοπές - Το κοριτσάκι πέθανε από ασιτία

Τι κατέθεσε η 36χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πατουσάκια μωρού που είναι τυλιγμένα σε ροζ σεντόνι
Μωρό - Κοριτσάκι © Pixabay / christianabella

Ιταλία: Μωρό 18 μηνών νεκρό από ασιτία - Η μητέρα το παράτησε για να πάει διακοπές - Η κατάθεση της 36χρονης

Συγκλονίζει την Ιταλία η είδηση ότι 36χρονη μητέρα άφησε τη μόλις 18 μηνών κόρη της να πεθάνει από ασιτία, όταν την άφησε μόνη στο σπίτι για έξι ημέρες, έχοντας παρατήσει κοντά της ένα μπουκάλι γάλα και ηρεμιστικά χάπια. 

Η 36χρονη φέρεται να έθεσε ως προτεραιότητα να πάει διακοπές με τον αγαπημένο της και δεν φρόντισε να αφήσει σε κάποιον το μωρό της. Μάλιστα, προτίμησε να το αφήσει να πεθάνει, από το να ακυρώσει την εξόρμηση με τον σύντροφό της. Η έρευνα των αρχών έδειξε ότι το μωρό πέθανε τη 5η ημέρα, λίγες ώρες πριν η μητέρα του γυρίσει σπίτι.

Η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι ήξερε πως η κόρη της μπορεί να πεθάνει, αλλά η νέα της σχέση ήταν πιο σημαντική. Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 36χρονη μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται, επιθυμεί να μάθει για τον σύντροφό της, δίχως να έχει επίγνωση της πράξης της. 

Σύμφωνα με τον Alpha, η γιαγιά του παιδιού είπε ότι η κόρη της είναι ένα τέρας, ενώ αποκάλυψε ακόμη μία απίστευτη ιστορία που συνέβη μόλις μερικούς μήνες πριν και όταν το μωρό ήταν νεογέννητο. Η μητέρα του το άφησε με πυρετό, ενώ ήταν 2 μηνών, προκειμένου να πάει στο Μονακό.

Οι τοξικολογικές που έγιναν στο μωρό θα δείξουν εάν η μητέρα είχε χορηγήσει ουσίες στην άτυχη μικρούλα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ