Κοσμος

Λουκέτο στο εστιατόριο του Sex and the City - Η απόφαση του ελληνοαμερικανού ιδιοκτήτη του

Ποιες γνωστές ταινίες έκαναν γυρίσματα στο ρεστοράν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Loeb Boathouse, το εστιατόριο του Sex and the City στη Νέα Υόρκη, κλείνει οριστικά.

Τίτλοι τέλους για το εστιατόριο Loeb Boathouse, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα καταστήματα εστίασης στο Central Park της Νέας Υόρκης. Όπως ανακοινώθηκε, το εστιατόριο κατεβάζει ρολά τον Οκτώβριο.

Ο Ελληνοαμερικανός ιδιοκτήτης της επιχείρησης Dean J. Poll εξήγησε σε δηλώσεις του ότι η αύξηση του εργατικού κόστους, σε συνδυασμό με την ακρίβεια στις πρώτες ύλες, οδηγούν αναπόφευκτα στο κλείσιμο του εστιατορίου. Στην επιχείρηση εργάζονται συνολικά 163 άνθρωποι.

Το συγκεκριμένο κτίριο κατασκευάστηκε το 1954 και ανήκει στον Δήμο της Νέας Υόρκης. Το εστιατόριο θα κλείσει αλλά η πρόσβαση του κοινού στο εσωτερικό του κτιρίου θα επιτρέπεται. Ήδη, πάντως, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να βρεθεί άλλος επιχειρηματίας που θα «τρέξει» το εστιατόριο.

Όταν ο Mr Big και η Κάρι του Sex and the City κατέληξαν στο νερό μπροστά στο Loeb Boathouse

Το εστιατόριο έγινε πασίγνωστο, καθώς φιλοξένησε γυρίσματα από την τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» και τις ταινίες «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» και «Ο άνθρωπος της Μαντζουρίας».


O Dean J. Poll μεγάλωσε στη βόρεια ακτή του Λονγκ Άιλαντ και είναι μέλος της ελληνοαμερικανικής κοινότητας της Νέας Υόρκης.

Από 04.50 και μετά...