Κοσμος

Ο ουρανός στην Αυστραλία έγινε ροζ - Τι συνέβη (εικόνες)

Εξωγήινοι, Αποκάλυψη, Stranger Things ή μήπως κάτι πιο απλό;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ροζ ουρανός στην Αυστραλία
Ο ροζ ουρανός στην Αυστραλία © Twitter

Ο ροζ ουρανός στην Αυστραλία προκάλεσε πανικό στους κατοίκους της πόλης Mildura. Πώς εμπλέκεται η κάνναβη.

Στην Αυστραλία ο ουρανός έγινε ροζ. Αντικρίζοντας το απόκοσμο αλλά και τρομακτικό θέαμα, οι κάτοικοι της πόλης Mildura (πολιτεία Βικτώρια) δεν μπορούσαν να κρύψουν την ανησυχία τους. «Ήρθαν οι Εξωγήινοι» και «Ξεκίνησε η Αποκάλυψη», ορισμένες από τις ατάκες που ειπώθηκαν, καθώς ο ουρανός είχε γίνει ροζ.

Ορισμένοι, μάλιστα, επηρεασμένοι από το Stranger Things, είπαν ότι το φαινόμενο οφείλεται στην άφιξη του δαίμονα... Βέκνα. Άλλοι πάλι σκέφτηκαν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που εκτυλίχθηκε πρόσφατα στην Ανταρκτική.

Γιατί ο ουρανός στην Αυστραλία έγινε ροζ

Η εξήγηση ήταν πολύ πιο απλή και αποτέλεσε την αφορμή για να αποκαλυφθεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian». Το ροζ χρώμα στον ουρανό ήταν αντανάκλαση από τα υδροπονικά φώτα που χρησιμοποιούνται σε μυστική φάρμα καλλιέργειας κάνναβης, ώστε να μεγαλώσουν τα φυτά.

Τα στέγαστρα έμειναν ανοιχτά και σε συνδυασμό με τη συννεφιά στην περιοχή, ο ουρανός πήρε ένα ροζ χρώμα. «Ήταν τέλειο, θα έπρεπε να το κάνουν πιο συχνά» σχολίασε ανακουφισμένος ένας κάτοικος της περιοχής, όταν έμαθε την αλήθεια.

Στην Αυστραλία επιτρέπεται η καλλιέργεια κάνναβης για φαρμακευτικούς σκοπούς, ωστόσο απαγορεύεται η χρήση της για ψυχαγωγικούς. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα από τον νυχτερινό ουρανό στην Αυστραλία να έχει μια ροζ απόχρωση, δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ