Ρότζερ Γουότερς εναντίον Drake και The Weeknd - «Είμαι πολύ, πολύ πιο σημαντικός»
Τι είπε ο αστέρας των Pink Floyd
Τα βέλη του προς τον Drake και τον The Weeknd έστρεψε ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd.
Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd έστρεψε τα πυρά του κατά των Weeknd και Drake, λέγοντας ότι είναι «πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει ποτέ οποιοσδήποτε από αυτούς».
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Globe and Mail» του Καναδά, ο Γουότερς ρώτησε τον δημοσιογράφο γιατί οι πρόσφατες εμφανίσεις του στην καναδική πόλη δεν αξιολογήθηκαν από τα έντυπα ή άλλα ΜΜΕ στην περιοχή.
Τότε έλαβε την απάντηση ότι ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd επρόκειτο να ανοίξει την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» στο Τορόντο το ίδιο βράδυ (η συναυλία τελικά ακυρώθηκε λόγω διακοπών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή).
Ο Ρότζερ Γουότερς απάντησε: «Δεν έχω ιδέα τι ή ποιος είναι ο Weeknd, γιατί δεν ακούω πολλή μουσική. Ο κόσμος μου είπε ότι είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Λοιπόν, καλή του τύχη. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Δεν θα ήταν δυνατό να γραφτεί κριτική για τη συναυλία μου το ένα βράδυ και για τη δική του άλλο βράδυ;».
«Δεν προσπαθώ να κάνω προσωπική επίθεση. Απλώς λέω ότι μου φάνηκε περίεργο. Και, παρεμπιπτόντως, με όλο τον σεβασμό για τον Weeknd ή τον Drake ή οποιονδήποτε από αυτούς, είμαι πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει οποιοσδήποτε από αυτούς, ανεξάρτητα από τα δισεκατομμύρια streams που έχουν. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν εδώ που είναι θεμελιωδώς σημαντικά για τη ζωή όλων μας» τόνισε ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και μουσικός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Ιρανού βιρτουόζου
Πάνω από 10.000 οι συλλήψεις - Ζυγίζει τις επιλογές του ο Τραμπ
«Όχι στην τρομοκρατική Ισλαμική Δημοκρατία», φώναζαν υποστηρικτές του Παχλεβί
Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στις απειλές Τραμπ
Στο ναδίρ οι σχέσεις Ουάσιγκτον - Αβάνας
Διάφοροι άλλοι καλλιτέχνες συνεχίζουν να δημοσιεύουν δηλώσεις κατά της ICE στο διαδίκτυο
Το μυώδες σώμα κερδίζει δημοτικότητα για πολλές γυναίκες στην εποχή του Ozempic
Τι αναφέρει η αμερικανική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων HRANA
Στους 466 οι νεκροί διαδηλωτές
Ο ΥΠΕΞ υπογράμμισε ότι η Κούβα έχει το απόλυτο δικαίωμα να εισάγει καύσιμα από όπου θέλει
Παραιτείται από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης η σύζυγος Χριστοδουλίδη
«Δεν θα υπάρξει άλλο πετρέλαιο ή χρήματα που θα πηγαίνουν στην Κούβα» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Τεχεράνη απείλησε να ανταποδώσει τυχόν επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν
Γιατί δεν ζητά συγγνώμη για τη διατήρηση της φιλίας τους μετά την πρώτη καταδίκη;
Τι είπε για τα βεγγαλικά στα ποτά
Οι ιρανικές αρχές κατηγορούν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ότι υποδαυλίζουν τις ταραχές
Θα μπορούσε ο στρατός να αναλάβει την εξουσία;
Πώς συνέβη η τραγωδία
Έρευνα για το κίνητρο του φρικτού εγκλήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.