Κοσμος

Χαβάη: Η στιγμή που πελώριο κύμα διαλύει γαμήλια δεξίωση (βίντεο)

Έντρομοι οι καλεσμένοι έτρεχαν με τα κοκτέιλ στα χέρια - Πώς αντέδρασε η νύφη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πελώριο κύμα εισβάλλει σε γαμήλια δεξίωση στη Χαβάη
Πελώριο κύμα εισβάλλει σε γαμήλια δεξίωση στη Χαβάη © YouTube/CBS News

Γαμήλια δεξίωση στη Χαβάη αντιμέτωπη με πελώριο κύμα. Έγιναν μούσκεμα οι καλεσμένοι. Παρασύρθηκαν τραπέζια. Το βίντεο που έγινε viral.

Στη Χαβάη η κάμερα κατέγραψε απίστευτες εικόνες σε γαμήλια δεξίωση. Ένα τεράστιο κύμα παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, κάνοντας... μούσκεμα τους καλεσμένους, τη νύφη, τον γαμπρό και τα πεθερικά. Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το Σάββατο (16/7) στο Hulihe'e Palace, στην κοινότητα Καϊλούα.

Το βίντεο από τη Χαβάη με το πελώριο κύμα στη γαμήλια δεξίωση ανέβηκε στα social media και έγινε viral. Δείχνει καλεσμένους να τρέχουν προκειμένου να αποφύγουν το κύμα, κρατώντας το κοκτέιλ στο χέρι σε παραθαλάσσιο θέρετρο. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς.

Πώς περιγράφει η νύφη στη Χαβάη τα όσα έγιναν με το κύμα στη γαμήλια δεξίωση

Η νύφη, Riley Carson Murphy, ήταν αυτή που ανέβασε το βίντεο στο Instagram. Όπως αναφέρει, η γαμήλια τούρτα... γλίτωσε από το κύμα. «Ευτυχώς τα κατάφερε» γνωστοποιεί, υπογραμμίζοντας ότι το κύμα «κατάπιε τη μισή μας δεξίωση».

«Ο σύζυγός μου Dillon Murphy και εγώ απολαύσαμε μια ''αξέχαστη νύχτα'', περιτριγυρισμένοι από τους ανθρώπους που αγαπάμε» συνεχίζει, επισημαίνοντας: «Η ζωή δεν είναι πάντα προβλέψιμη και ανυπομονώ να ζήσω τα πάντα, εύκολα και δύσκολα, με τον σύζυγό μου».

Big wave crashes wedding reception in Hawaii

Ο τυφώνας Darby έφερε τα πελώρια κύματα στη Χαβάη

Ο τυφώνας Darby ήταν ο... wedding crasher. Ειδικότερα, ευθύνεται για τους θυελλώδεις ανέμους και τα μεγάλα κύματα στη Χαβάη.

Όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν αρκετές παραλίες στα νότια του νησιού, με τους μετεωρολόγους να αναφέρουν ότι τα κύματα ήταν τα μεγαλύτερα εδώ και 10 χρόνια. Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 100 μίλια την ώρα, με τον τυφώνα Ντάρμπι να τοποθετείται στην κατηγορία 3.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ