Κοσμος

... και μπράβο τους: Τσελεστίνα Ντε Πέτρο: Η υποψήφια πρόεδρος Κύπρου που στηρίζουν μέχρι και οι νεκροί

Μέλη της πολιτικής της ομάδας πήραν την ευχή του προηγούμενου αρχιεπισκόπου Κύπρου, ο οποίος πέθανε πριν από 15 χρόνια

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσελεστίνα Ντε Πέτρο

Τσελεστίνα Ντε Πέτρο: Η υποψηφιότητά της για την προεδρία της Κύπρου και η υπόσχεσή της για πολιτική «θρησκευτικού επεκτατισμού».

Παρότι πιστεύουμε ότι η χώρα μας είναι στην κορυφή του πλανήτη από απόψεως παραγωγής σπουδαίων προσωπικοτήτων η πραγματικότητα είναι πως η Ελλάδα δεν έχει κανένα τέτοιου είδους προνόμιο. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες πολιτικοί ή ο πνευματικός και καλλιτεχνικός κόΖμος της χώρας που αξίζουν την προσοχή μας. Ο πλανήτης είναι γεμάτος σπουδαίες προσωπικότητες και μια ματιά στον Ντόναλντ τον Τραμπ ή τον Μπόρις τον Τζόνσον αρκεί για να το αποδείξει. Ακόμα κι αν μας ενδιαφέρουν μόνο οι σπουδαίες προσωπικότητες που μιλούν ελληνικά (η κωμωδία στην μητρική μας είναι πάντα καλύτερη) δεν χρειάζεται να περιοριστούμε στον ελλαδικό χώρο. Μπορούμε να πάμε μέχρι την Κύπρο και να γνωρίσουμε την κυρία Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

Η κυρία Ντε Πέτρο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τις κυπριακές προεδρικές εκλογές και υπόσχεται πολιτική «θρησκευτικού επεκτατισμού». Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό το πράμα αλλά υποθέτω πως περιλαμβάνει μέχρι και επισκέψεις στον άλλο κόσμο καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε και όπως μπορείτε να ακούσετε με τ’ αυτιά σας, μέλη της πολιτικής της ομάδας πήραν την ευχή του προηγούμενου αρχιεπισκόπου Κύπρου, γεγονός που δεν θα ήταν ιδιαιτέρως αξιοσημείωτο αν ο προηγούμενος αρχιεπίσκοπος δεν είχε πεθάνει πριν από 15 χρόνια, κάτι που η υποψήφια πρόεδρος φαίνεται να μην είχε αντιληφθεί.   

Με δεδομένο ότι η ζωή μετά τον θάνατο είναι ο πυρήνας της χριστιανικής πίστης, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να αποκλείσω την πιθανότητα ο μακαριστός στ’ αλήθεια να ευλόγησε την ωραία προσπάθεια της Κυπρίας υποψηφίου γι’ αυτό και δεν βιάζομαι να την κοροϊδέψω. Ελπίζω κι εσείς να κάνετε το ίδιο καθώς την απολαμβάνετε σ’ αυτό το βίντεο και μπράβο της

Η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τσελεστίνα Ντε Πέτρο

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ