Κοσμος

Αυστραλία: Άνδρας παλεύει με καγκουρό που του επιτέθηκε (βίντεο)

Δεν σταματούσε να τον κυνηγά - Οι απίστευτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kangouro-australia.jpg

Στην Αυστραλία καγκουρό επιτέθηκε σε άνδρα, ο οποίος πάλευε για 5 λεπτά να σωθεί. Το βίντεο με τις γροθιές και τα χτυπήματα που αντάλλαξαν.

Στην Αυστραλία ένας άνδρας βρέθηκε αντιμέτωπος με καγκουρό, το οποίο τον κυνήγησε και του επιτέθηκε. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Κλιντ Ντες από την Μπαλίνα, στη Νέα Νότια Ουαλία, πάλεψε για 5 λεπτά με το καγκουρό.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Today» εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν όταν αντίκρισε το καγκουρό να βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του. Το μαρσιποφόρο θηλαστικό είχε επιτεθεί στο σκυλί του.

Χωρίς να χάσει χρόνο και ψυχραιμία, πλησίασε το καγκουρό και επιχείρησε να το απομακρύνει. Τότε, εκείνο άρχισε να τον κυνηγά, με τον άνδρα να τρέχει να σωθεί. Όταν σκόνταψε και βρέθηκε στο έδαφος, το καγκουρό άρχισε να τον πατά και να τον δαγκώνει. Ο άνδρας σηκώθηκε και έπαιξε μπουνιές με το μαρσιποφόρο. Το βίντεο με την πάλη δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Man attacked by kangaroo

Επίθεση καγκουρό στην Αυστραλία - Τι είπε ο άνδρας που πάλεψε με το ζώο

«Δεν ήθελε να φύγει. Σηκώθηκε στα πίσω πόδια, έβγαλε τα νύχια του και άρχισε να με κυνηγάει», ανέφερε ο Ντες για το καγκουρό στην Αυστραλία. Και πρόσθεσε: «Εκεί που προσγειώθηκα στο έδαφος είχα την τύχη να πέσω πάνω σε ένα ξύλο σαν ραβδί. Ωστόσο, μετά από τρία χτυπήματα έσπασε σαν καρότο και σκέφτηκα ότι εδώ έχουμε πρόβλημα».

Για περίπου 5 λεπτά ο άνδρας πάλευε για να ξεφύγει από το καγκουρό, το οποίο δεν σταματούσε την επίθεσή του.

«Προσπάθησε να μου γδάρει το πρόσωπο. Έβαλα το κεφάλι μου κάτω και μου έσκαψε το κεφάλι. Μου δάγκωσε το δάχτυλο. Μετά πέρασε το πίσω νύχι του μέσα από το πόδι μου, σκίζοντας το παντελόνι που φορούσα» συνέχισε ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση από το καγκουρό.

Παρά την περιπέτειά του ο Κλιντ Ντες ξεκαθάρισε ότι δεν κρατά κακία στο καγκουρό. «Είναι η εικόνα της Αυστραλίας. Απλά μην τα πλησιάζετε» προειδοποίησε.

Man fights kangaroo for six minutes in Victoria | Today Show Australia

Victorian man fights feisty kangaroo in dramatic six-minute brawl | 9 News Australia

Τον Δεκέμβριο του 2016 τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει το βίντεο με έναν άνδρα που έριξε μπουνιά σε καγκουρό, προκειμένου να σώσει τον σκύλο του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ