Κοσμος

Νορβηγία: Η επίθεση με τόξο σε σούπερ μάρκετ - Ποιος ήταν ο τοξοβόλος (βίντεο)

Στο εδώλιο ο δράστης για τον φόνο πέντε ανθρώπων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τοξοβόλος στη Νορβηγία εκτοξεύει βέλη με τόξο σε σούπερ μάρκετ
Ο τοξοβόλος στη Νορβηγία εκτοξεύει βέλη με τόξο σε σούπερ μάρκετ © YouTube

Στη Νορβηγία ο τοξοβόλος στο σούπερ μάρκετ δεν σταματούσε να ρίχνει βέλη με το τόξο. Το βίντεο από την επίθεση. Κατηγορείται για 5 φόνους.

Τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν στη Νορβηγία μέσα σε σούπερ μάρκετ τον περασμένο Νοέμβριο, παρουσιάζονται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Σε αυτό φαίνεται καρέ καρέ η επίθεση με τόξο και βέλη από έναν ένοπλο κατά πολιτών.

Ο τοξοβόλος συνελήφθη ως ύποπτος για τη φονική επίθεση με τόξο και βέλη μέσα στο σούπερ μάρκετ στη Νορβηγία. 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ο τοξοβόλος ανακρίθηκε από τις νορβηγικές αρχές και ομολόγησε το έγκλημα.

Τοξοβόλος στη Νορβηγία εκτοξεύει βέλη με τόξο σε σούπερ μάρκετ - Η στιγμή της επίθεσης

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, παρουσιάζεται ο 38χρονος Δανός Έσπεν Άντερσεν Μπράθεν να εκτοξεύει βέλη με το τόξο του. Η φονική επίθεση σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Κόνγκσμπεργκ στη νοτιοδυτική Νορβηγία. Ο τοξοβόλος ήταν μόνιμος κάτοικος της πόλης.

Πλέον, κατηγορείται για τον φόνο 5 ανθρώπων και την απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλων 11. Έχοντας εκτοξεύσει τα βέλη του με το τόξο, ο τοξοβόλος στη Νορβηγία τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τα θύματά του. Επικράτησε πανικός. Εικόνες που μετέδωσαν εκείνες τις ημέρες νορβηγικά ΜΜΕ έδειχναν ανθρώπους πεσμένους στο έδαφος, πολίτες σε κατάσταση σοκ και βέλη καρφωμένα σε τοίχους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την επίθεση με τόξο στο σούπερ μάρκετ, ο δράστης της επίθεσης είχε περασμένο το μαχαίρι στη ζώνη του και φορούσε χακί παντελόνι και λευκή μπλούζα. Δεν έδειξε στιγμή να διστάζει να σκορπίσει τον θάνατο.

Chilling CCTV shows bow and arrow killer during supermarket rampage

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ