Κοσμος

Αεροπλάνο μπήκε σε αυτοκινητόδρομο στη Νιγηρία (βίντεο)

Άφωνοι οι οδηγοί των οχημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα αεροπλάνο στη Νιγηρία προκάλεσε πανικό όταν μπήκε σε αυτοκινητόδρομο στο Λάγος
Ένα αεροπλάνο στη Νιγηρία προκάλεσε πανικό όταν μπήκε σε αυτοκινητόδρομο στο Λάγος © Pixabay

Σε αυτοκινητόδρομο μπήκε αεροπλάνο στη Νιγηρία. Οδηγοί στο Λάγος είδαν το αεροσκάφος να ρυμουλκείται από φορτηγά για να παραδοθεί στον νέο του ιδιοκτήτη.

Αεροπλάνο στη Νιγηρία βρέθηκε μέσα σε αυτοκινητόδρομο. Τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Άφωνοι οι οδηγοί στο Λάγος, την οικονομική πρωτεύουσα της Νιγηρίας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους.

Όπως έγινε γνωστό, το επιβατικό αεροσκάφος βρέθηκε στον αυτοκινητόδρομο, καθώς οι αρχές είχαν ανάψει το «πράσινο» φως για τη ρυμούλκησή του μέσα από αυτήν την πολυσύχναστη οδική αρτηρία στο πλαίσιο της επιχείρησης παράδοσης στον νέο του ιδιοκτήτη, αναφέρει το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Αεροπλάνο σε αυτοκινητόδρομο στη Νιγηρία - Οι πρώτες εικόνες

Οι εικόνες στα social media δείχνουν φορτηγά να ρυμουλκούν το αεροπλάνο μέσα στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο.

Η παρουσία του αεροσκάφους στον δρόμο «φούντωσε» τις φήμες για αναγκαστική προσγείωση, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές για συντριβή -οι οποίες διαψεύστηκαν επίσημα από τις αρχές στη Νιγηρία.

Σε κάθε περίπτωση επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, με τους διερχόμενους οδηγούς στο Λάγος να προσπαθούν να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ