Κοσμος

ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύντροφό του, την έθαψε στον κήπο και πέθανε από ανακοπή

Τη στραγγάλισε στο σπίτι τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτόνος στη Νότια Καρολίνα πέθανε από ανακοπή την ώρα που έθαβε τη σύντροφό του στον κήπο
Γυναικοκτόνος στη Νότια Καρολίνα πέθανε από ανακοπή την ώρα που έθαβε τη σύντροφό του στον κήπο © Pixabay

Γυναικοκτονία στις ΗΠΑ: Ο δράστης στη Νότια Καρολίνα έπνιξε τη σύντροφό του, την έθαψε στον κήπο και στη συνέχεια πέθανε από ανακοπή.

Γυναικοκτονία στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Νότια Καρολίνα, αποκαλύφθηκε μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε κήπο σπιτιού. Ο άνδρας, που πέθανε από ανακοπή, είχε σκοτώσει νωρίτερα τη σύντροφό του, θάβοντας το πτώμα της στον κήπο. Στη συνέχεια κατέρρευσε.

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 60χρονος Τζόζεφ ΜακΚίνον σκότωσε την 63χρονη Πατρίσια Ντεντ μέσα στο σπίτι που συγκατοικούσαν στη Νότια Καρολίνα.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022. Ο ΜακΚίνον βρέθηκε από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, όταν γείτονας του ζευγαριού ενημέρωσε την αστυνομία για έναν άνδρα πεσμένο στον κήπο του σπιτιού.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι, μπήκαν στον κήπο και αντίκρισαν νεκρό τον ΜακΚίνον. Διασώστες που έφθασαν επιτόπου δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τον 60χρονο. Ακολούθησαν έρευνες στους χώρους της κατοικίας.

 

Ο δολοφόνος στραγγάλισε τη σύντροφό του - Ένα 24ωρο νωρίτερα είχε ανοίξει τον λάκκο στον κήπο

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε ένα δεύτερο πτώμα σε φρεσκοσκαμμένο λάκκο. Η σορός ταυτοποιήθηκε. Άνηκε στην Πατρίσια Ντεντ, η οποία συζούσε με τον ΜακΚίνον.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας «υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ κάλυπτε τον λάκκο», σύμφωνα με τις αρχές. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο ΜακΚίνον επιτέθηκε στη Ντεντ μέσα στο σπίτι. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Σύμφωνα με τον σερίφη της Κομητείας Έτζφλιντ, ο ΜακΚίνον, αφού σκότωσε τη σύντροφό του, έδεσε και τύλιξε το πτώμα με σακούλες. Στη συνέχεια έριξε τη σορό μέσα σε λάκκο, τον οποίο είχε ανοίξει την προηγούμενη ημέρα στην αυλή του σπιτιού στη Νότια Καρολίνα, όπου σημειώθηκε η γυναικοκτονία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ