Κοσμος

Gianni Versace: Η έπαυλή του στη Νέα Υόρκη πωλείται για 70 εκατομμύρια

Το σπίτι βρίσκεται στην East 64th Street, έχει 17 δωμάτια και συνολικό εμβαδόν περίπου 1.300 τετραγωνικών μέτρων εσωτερικού χώρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πισίνα στην έπαυλη του Gianni Versace στο Μαϊάμι
Η πισίνα στην έπαυλη του Gianni Versace στο Μαϊάμι © Unsplash

Gianni Versace: Η έπαυλη του σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη πωλείται για 70 εκατομμύρια, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο του οίκου Sotheby’s.

Πωλητήριο 70 εκατομμυρίων δολαρίων έβαλαν στην έπαυλη του Gianni Versace στη Νέα Υόρκη οι σημερινοί ιδιοκτήτες του ακινήτου, ο Σουηδός διαχειριστής hedge-fund Τόμας Σάντελ και η σύζυγός του Χιμένα Σάντελ. 

Το ζεύγος Σάντελ αγόρασε το σπίτι το 2005 έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων από την οικογένεια Versace. Το σπίτι βρίσκεται στην East 64th Street, έχει 17 δωμάτια και συνολικό εμβαδόν περίπου 1.300 τετραγωνικών μέτρων εσωτερικού χώρου και 280 τετραγωνικών μέτρων μέτρων σε μπαλκόνια και αυλές.

Ο Versace αγόρασε αυτό το σπίτι έναντι 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων το 1995. Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 1997, ο Άντριου Κουνάναν πυροβόλησε θανάσιμα τον 50χρονο Versace στα σκαλιά της έπαυλής του στο Μαϊάμι.

«Επιδιώξαμε εκτεταμένες ανακαινίσεις με μια απίστευτη ομάδα καλλιτεχνών και τεχνιτών, τιμώντας την υπέροχη κληρονομιά που άφησε ο Gianni Versace», είχε πει το ζευγάρι όταν ολοκλήρωσαν την ανακαίνιση του σπιτιού.

Μαζί με το ακίνητο διατίθενται προς πώληση και τα έπιπλα, τα οποία είναι σχεδιασμένα υπό την καθοδήγηση του ίδιου του Gianni Versace.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ