Κοσμος

Τήνος: Το Super Express προσάραξε στα αβαθή του λιμανιού (εικόνες, βίντεο)

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες με προορισμό τη Μύκονο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To «Super Express» στην Τήνο έχει προσαράξει σε αβαθή του λιμανιού
To «Super Express» στην Τήνο έχει προσαράξει σε αβαθή του λιμανιού © YouTube

Στην Τήνο το πλοίο «Super Express» προσάραξε στα αβαθή. Το βίντεο μετά την προσάραξη μέσα στο λιμάνι του νησιού.

Σε αβαθή στην Τήνο προσάραξε το πλοίο «Super Express» σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022. Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Express» είχε 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα. Εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ραφήνα, Ανδρος, Τήνος, Μύκονος.

Όπως έγινε γνωστό, το πλοίο αποκολλήθηκε αυτοδύναμα από τα αμμώδη αβαθή και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ακολουθεί βίντεο από την προσάραξη του «Super Express»:

Προσάραξη πλοίου στο λιμάνι της Τήνου

Προσάραξη «Super Express» στην Τήνο - Με άλλο πλοίο οι επιβάτες στη Μύκονο

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο cyclades24, το πλοίο της Golden Star Ferries, το οποίο ξεκίνησε μόλις χθες Μεγάλη Πέμπτη τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τη φετινή τουριστική σεζόν, αποκολλήθηκε γρήγορα και αποβίβασε τους επιβάτες και τα οχήματα.

Ακολούθησε η διαδικασία της επιθεώρησης του πλοίου για να αποσαφηνιστεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και κατά πόσο είναι αξιόπλοο. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, παρουσία δύτη, κρίθηκε ότι θα πρέπει να περάσει από γενική επιθεώρηση.

Το Super Express στην Τήνο έχει ακινητοποιηθεί σε αβαθή του λιμανιού

Οι επιβάτες και τα οχήματα με προορισμό τη Μύκονο αναμένεται να προωθηθούν με άλλο δρομολόγιο στον προορισμό τους. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι 187 επιβάτες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Superstar».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ