- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μακρόν: Με γάντια πυγμαχίας έριξε μπουνιές πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών
Σε αθλητικό κέντρο στο Παρίσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν με γάντια του μποξ έπαιξε πυγμαχία στο Παρίσι, μία ημέρα μετά το debate με Μαρίν Λεπέν και λίγο πριν τον δεύτερο γύρο στις γαλλικές εκλογές.
Ο Εμανουέλ Μακρόν έβαλε γάντια του μποξ και έδειξε τις ικανότητές του στην πυγμαχία λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τη Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο στις γαλλικές εκλογές.
Ο απερχόμενος Γάλλος πρόεδρος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στα Ηλύσια Πεδία και θεωρείται φαβορί να είναι αυτός ο νικητής στον επαναληπτικό γύρο των γαλλικών εκλογών.
Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποίησε προεκλογική περιοδεία στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο προάστιο Σεν-Σαιν-Ντενί.
«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους» ανέφερε ο Εμανουέλ Μακρόν από το Σεν-Σαιν-Ντενί του Παρισιού. Στη συγκεκριμένη περιοχή ο αριστερός υποψήφιος στις γαλλικές εκλογές Ζαν Λικ Μελανσόν συγκέντρωσε το 60% των ψήφων στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
🥊 Emmanuel Macron chausse des gants de boxe et échange quelques coups lors de son déplacement en Seine-Saint-Denis pic.twitter.com/s4X7Khtwxi
— BFMTV (@BFMTV) April 21, 2022
🔴 EN DIRECT
— BFMTV (@BFMTV) April 21, 2022
Emmanuel Macron chausse des gants de boxe et échange quelques coups en Seine-Saint-Denishttps://t.co/8xU3peMFdg pic.twitter.com/IZSlXpFhFh
Το βίντεο με Μακρόν να παίζει μποξ στο Παρίσι πριν τις γαλλικές εκλογές
Ο Μακρόν, επισκεπτόμενος αθλητικό κέντρο της περιοχής, ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε ορισμένα χτυπήματα μαζί του.
Το βίντεο με τον Εμανουέλ Μακρόν να παίζει μποξ στο Παρίσι, φορώντας λευκά γάντια πυγμαχίας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η επίσκεψη Μακρόν σε αυτήν την περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας έρχεται μια ημέρα μετά το debate κόντρα στη Μαρίν Λεπέν. Σε δημοσκόπηση του ινστιτούτου Elabe για τον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV, το 59% βρήκε πιο «πειστικό» τον Μακρόν στο ντιμπέιτ με τη Λεπέν.
Πυγμάχος ο Μακρόν πριν τις γαλλικές εκλογές - Τέσσερις φωτογραφίες από τον αγώνα μποξ στο Παρίσι
Διεθνή πρακτορεία δημοσίευσαν φωτογραφίες με τον Εμανουέλ Μακρόν σε ρόλο... πυγμάχου. Σε μια ακόμη προεκλογική κίνηση ο απερχόμενος Γάλλος πρόεδρος έστειλε το μήνυμα ότι είναι έτοιμος για τη μάχη με τη Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Μακρόν με ξεκούμπωτο πουκάμισο και...δασύτριχο στήθος.
Το νέο μήνυμα Μακρόν σε Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Στις δηλώσεις που έκανε σήμερα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Παρίσι, ο Εμανουέλ Μακρόν αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία, καλώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν να αλλάξει στάση.
«Σε σχέση με τις τελευταίες ώρες και τις ρωσικές δηλώσεις και τις δοκιμές, καλώ τη Ρωσία και τον πρόεδρο Πούτιν ως δύναμη που διαθέτει (πυρηνικά όπλα) και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, να παραμείνει μια υπεύθυνη δύναμη και να μην ενδώσει σε καμιά μορφή πρόκλησης» επεσήμανε. Και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που επανεκλεγεί στις γαλλικές εκλογές θα τηλεφωνήσει στον Ρώσο ομόλογό του την επόμενη εβδομάδα.
«Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση και ενωμένοι ως Ευρωπαίοι, ενωμένοι ως σύμμαχοι, να συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο μαζί με όλες τις δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών μη ευρωπαϊκών, και στους κόλπους των Ηνωμένων Εθνών, να στείλουμε πολύ σαφή μηνύματα όσον αφορά τη Ρωσία» τόνισε ακόμη.
Και κατέληξε: «Δεν χρειάζεται καμιά κλιμάκωση. Εμείς, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την εκεχειρία και την ειρήνη, αλλά δεν πρέπει να ενδώσουμε σε καμία απόπειρα κλιμάκωσης, κυρίως εκ μέρους της Ρωσίας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η χρήση του συστήματος Claude της Anthropic από τις ΗΠΑ σηματοδοτεί νέα φάση πολέμου
Άσκηση ετοιμότητας εντός των Βρετανικών Βάσεων
Αμετακίνητη η στάση του Αμερικανού προέδρου - Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παίρνει σοβαρές διαστάσεις
Ο Κιρ Στάρμερ τονίζει πως τα αμερικανικά βομβαρδιστικά δεν χρησιμοποιούν τη βάση στο Ακρωτήρι
Διχασμοί, πιέσεις, προτεραιότητες και γεωπολιτικά διλήμματα
Ανάλυση των Financial Times αποκαλύπτει τη στρατηγική της Τεχεράνης για μεταφορά του πολέμου εκτός συνόρων
Παρά τη μείωση των αιτήσεων ασύλου το 2025, ο Οργανισμός της ΕΕ για το Άσυλο προειδοποιεί για ροές άνευ προηγουμένου
Νέα ερωτήματα για την υγεία του 79χρονου προέδρου των ΗΠΑ
Οι Έλληνες σε Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι και Ριάντ περιγράφουν ένταση, αλλά όχι κατάρρευση
Ο Βρετανός αξιωματούχος μιλάει για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Ανάλυση δεδομένων του Ινστιτούτου Μελέτης Πολέμου - Ο ρόλος-κλειδί της διακοπής Starlink
«Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια κατά του Ιράν θα θεωρηθεί συνέργεια με τους επιτιθέμενους»
«Γίνεται πόλεμος στη Μέση Ανατολή, να σταματήσουν οι επιθέσεις και από τις δύο πλευρές»
Eίναι ο σημαντικότερος θαλάσσιος δρόμος εξαγωγής πετρελαίου στον κόσμο και βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ιράν
Πτώση μετοχών, φόβοι για πληθωρισμό και απειλή νέας ενεργειακής κρίσης
Η κινηματογραφική προσέγγιση των πολεμικών συγκρούσεων, οι «σκηνές δράσης» και το ανθρώπινο τραύμα
Τι συμβολίζει το «Ματωμένο Φεγγάρι»;
Διευρύνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή
Πώς στήθηκε η επιχείρηση εξόντωσης του Χαμενεΐ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.