- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τούρκος Υπ. Ενέργειας: Eξελίξεις τις επόμενες ημέρες για το φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο
«Μπορούμε να μετατρέψουμε και την ανατολική Μεσόγειο σε προορισμό ασφαλούς ενεργειακού εφοδιασμού», είπε ο Φατίχ Ντονμέζ
Τούρκος Υπουργός Ενέργειας: Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για το φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο - Τι υποστήριξε ο Φατίχ Ντονμέζ
Σημαντικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες σχετικά με το φυσικό αέριο προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ.
«Τις επόμενες μέρες, πρώτα ο Θεός, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο σχετικά με το φυσικό αέριο» ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας και πρόσθεσε: «Πριν από τρία χρόνια όταν στείλαμε το Γιαβούζ είχαμε δηλώσει ότι για τα σχέδια της περιοχής η χώρα- κλειδί είναι η Τουρκία. Εμείς πάντα με εποικοδομητική στάση θα προχωρήσουμε με τη νοοτροπία που ευνοεί τα συμφέροντα και τα δικαιώματα όλων των πλευρών» συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Σε αυτό το πλαίσιο, μπορούμε να μετατρέψουμε και την ανατολική Μεσόγειο σε προορισμό ασφαλούς ενεργειακού εφοδιασμού».
«Δόξα στον Παντοδύναμο Θεό, δεν θα σας απογοητεύσουμε», είπε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας σε άλλο σημείο της ομιλίας του σήμερα (8/4) και πρόσθεσε: «Όταν στείλαμε το Yavuz πριν από 3 χρόνια, είπαμε ότι η Τουρκία είναι η χώρα κλειδί για τα έργα στην περιοχή. Έχουμε δηλώσει ότι η Τουρκία είναι πάντα ανοιχτή στη συνεργασία και δεν θα διστάσει ποτέ να αναλάβει την ευθύνη για την ευημερία και την ειρήνη της περιοχής. Πάντα δηλώναμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε συναντήσεις, διάλογο και συνομιλίες. Με αμοιβαίο σεβασμό στα δικαιώματά μας, μπορούμε να κάνουμε την Ανατολική Μεσόγειο μια νέα οδό ασφαλούς ενεργειακού εφοδιασμού», είπε ο Φατίχ Ντονμέζ.
«Θα συμμετάσχουμε σε οποιοδήποτε έργο υποστηρίζει τη σταθερότητα, την ειρήνη και την ηρεμία και πραγματοποιείται στη βάση του διεθνούς δικαίου και του αμοιβαίου σεβασμού», πρόσθεσε ο Φατίχ Ντονμέζ. Επίσης, ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας επιβεβαίωσε ότι θα επισκεφτεί μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας το Ισραήλ το Μάιο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα «νέα στοιχεία» δεν τη βοήθησαν
Για ανθρωπιστική κρίση επικών διαστάσεων κάνει ο λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Υποβλήθηκε σε επτά χειρουργεία
«Η Γερμανία δέχεται πλέον χειροπιαστές απειλές», τόνισε ο καγκελάριος
«Δεν έχουμε πληροφορίες», λέει το Κρεμλίνο
«Υπερβολές» και οι αναρτήσεις για αμύθητο πλούτο
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Μια ισχυρή φωνή του Ελληνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Καναδά
Η Ρίτα Φλόρες αποκάλυψε πως επί τρία χρόνια παρέδιδε στη FSB πληροφορίες για καλλιτέχνες και πολιτικούς ακτιβιστές
Το σχόλιο και το... ξεσκόνισμα των ομοιωμάτων τους
Η πρωθυπουργός της Δανίας ήξερε τι να απαντήσει όταν για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο βρέθηκε η εξωτερική της εμφάνιση
Κύματα ζέστης κόστισαν χιλιάδες ζωές σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία
Τι σηματοδοτεί η αλλαγή στρατηγικής απέναντι στην Τεχεράνη
Το σκληρό βίντεο από την εκτέλεσή του
Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση
Μέχρι το 2030, ένας στους τέσσερις κατοίκους της αναμένεται να είναι άνω των 65 ετών
Το project εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περίπου 22.000 θέσεις εργασίας
Kανείς δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό
Το ζευγάρι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τις παράνομες αναρριχήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.