Κοσμος

Ουκρανία: Ο Σάκχοφ της ΑΕΚ συνάντησε τη σύζυγο και το μωρό τους

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Εβγέν Σάκχοφ, γέννησε σε καταφύγιο λίγες ώρες μετά την εισβολή της Ρωσίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εβγέν Σάκχοφ: Η σύζυγός του γέννησε σε καταφύγιο - Τη συνάντησε μία εβδομάδα μετά μαζί με το μωρό τους στα σύνορα με τη Ρουμανία.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Εβγέν Σάκχοφ, μετά από ημέρες αγωνίας, κατάφερε να συναντήσει και πάλι τη σύζυγό του και να γνωρίσει από κοντά τη νεογέννητη κόρη τους, που γεννήθηκε μέσα σε καταφύγιο, λίγες ώρες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Εβγέν Σάκχοφ μετέβη στα σύνορα Ουκρανίας-Ρουμανίας και συνάντησε τη γυναίκα του, μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης του. 

Η σύζυγος, ασφαλής πλέον, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram. Η οικογένεια του παίκτη της ΑΕΚ αναμένεται να φτάνει στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω τις σειρήνες του πολέμου και τους βομβαρδισμούς. 

Γεβγέν Σάκχοφ: Συνάντησε τη σύζυγό του και την κόρη του μετά τις ώρες αγωνίας © Instagram

Εβγέν Σάκχοφ: Η σύζυγός του γέννησε σε καταφύγιο στην Ουκρανία

Η γυναίκα του Ουκρανού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Εβγέν Σάκχοφ, έφερε στον κόσμο το παιδί τους σε καταφύγιο στο Κίεβο, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Εβγέν Σάκχοφ ανέβασε story στο Instagram. Στις φωτογραφίες η σύζυγός του βρίσκεται σε καταφύγιο μαζί με άλλους κατοίκους στο Κίεβο, προκειμένου να γλιτώσει από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

«Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ' αγαπώ» αναφέρει ο Εβγέν Σάκχοφ. Η σύζυγός του γέννησε το παιδί τους τη Δευτέρα (28.02) στο Κίεβο. «Σε ευχαριστώ Θεέ, όλη η δόξα σε σένα» προσθέτει ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Τόσο η σύζυγος του Εβγέν Σάκχοφ όσο και το παιδί τους είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις               

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ