Κοσμος

Ουκρανία: Οι Anonymous κήρυξαν κυβερνοπόλεμο στη Ρωσία

«Έριξαν» το Russia Today

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αnonymous
Anonymous © Pixabay

Κυβερνοεπίθεση εξαπέλυσαν οι Anonymous στο ρωσικό δίκτυο Russia Today και όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση «κηρύττουν επίσημα πόλεμο στη Ρωσία».

Οι Anonymous, μια ομάδα χάκερ, κήρυξαν κυβερνοπόλεμο στη Ρωσία, με αφορμή την εισβολή ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Η δήλωση, μέσω Twitter, έγινε καθώς αρκετοί ιστότοποι της ρωσικής κυβέρνησης, όπως του Κρεμλίνου και της Δούμας, καθώς και ο κρατικός ειδησεογραφικός ιστότοπος RT (πρώην Russia Today), «χτυπήθηκαν» από τις λεγόμενες επιθέσεις «άρνησης εξυπηρέτησης» (DDoS).

Στην ανάρτησή τους αναφέρουν: «Οι Anonymous εμπλέκονται σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Είναι αναπόφευκτο ότι πιθανότατα θα επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας. Ενώ αυτός ο λογαριασμός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μιλά για το σύνολο της συλλογικότητας των Anonymous, μπορούμε στην πραγματικότητα να αναφέρουμε τις ενέργειες των Anonymous κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θέλουμε ο ρωσικός λαός να καταλάβει ότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτόν να μιλήσει εναντίον του δικτάτορά του από φόβο αντιποίνων. Εμείς ως συλλογικότητα θέλουμε μόνο ειρήνη στον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι, ενώ οι άνθρωποι μας σε όλο τον κόσμο καταστρέφουν τους παρόχους διαδικτύου σας, κατανοήστε ότι αυτό έχει στόχο εξ ολοκλήρου τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν.»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ