Κοσμος

Καρχαρίας σκότωσε λουόμενο στο Σίδνεϊ - Η στιγμή της επίθεσης

«Το μισό σώμα βρισκόταν μέσα στο στόμα του» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευκός καρχαρίας επιτέθηκε και σκότωσε λουόμενο στο Σίδνεϊ μπροστά στην κάμερα
Λευκός καρχαρίας επιτέθηκε και σκότωσε λουόμενο στο Σίδνεϊ μπροστά στην κάμερα © wikipedia | YouTube

Λευκός καρχαρίας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας σκότωσε λουόμενο. Τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες για τη φονική επίθεση. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Καρχαρίας επιτέθηκε και σκότωσε λουόμενο σε παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο λευκός καρχαρίας κομμάτιασε τον κολυμβητή, με τους διασώστες να ανασύρουν μόνο μερικά τμήματα από το σώμα του.

Η επίθεση καρχαρία σημειώθηκε την Τρίτη (15.02), το απόγευμα, στην παραλία Little Bay, ανατολικά του Σϊδνεϊ, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Αυστραλιανά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι είναι η πρώτη φορά από το 1963 που ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του στα σαγόνια του καρχαρία σε αυτήν την πόλη της Αυστραλίας. Οι αρχές έκλεισαν προληπτικά δεκάδες παραλίες για προληπτικούς λόγους. «Δυστυχώς όταν φτάσαμε, ήταν πλέον αργά» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης στην περιοχή Μάλαμπαρ.

Την ίδια στιγμή αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης καρχαρία στην Αυστραλία ανέφερε: «Τα πλάνα που έχουμε στη διάθεσή μας, δείχνουν ένα ανθρώπινο σώμα -για την ακρίβεια, μισό σώμα, να βρίσκεται μέσα στο στόμα του καρχαρία». Και πρόσθεσε: «Μπορέσαμε να ανασύρουμε μόνο λίγα από τα μέλη του σώματός του».

Το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης του λευκού καρχαρία στον κολυμβητή, κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Sydney’s 1st fatal shark attack in decades

Φονική επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ - «Τον έκοψε στα δύο» δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες

Ο λευκός καρχαρίας επιτέθηκε στον κολυμβητή μπροστά στα μάτια δεκάδων λουομένων, οι οποίοι είδαν έντρομοι να τον κατασπαράζει. Ο άτυχος κολυμβητής φώναζε απεγνωσμένα για βοήθεια.

«Ακούσαμε μια κραυγή και γυρίσαμε. Φαινόταν σαν ένα αυτοκίνητο να είχε προσγειωθεί στο νερό. Ακούστηκε ένας μεγάλος παφλασμός και μετά είδαμε τον καρχαρία να κόβει δαγκωματιές από το σώμα… Υπήρχε αίμα παντού. Ήταν πραγματικά τρομακτικό» ανέφερε ο ψαράς Κρις Λίντο, αυτόπτης μάρτυρας, σε δηλώσεις του σε αυστραλιανά ΜΜΕ.

Ο λευκός καρχαρίας, μήκους 4,5 μέτρων, «τον έκοψε στα δύο και στη συνέχεια τον καταβρόχθισε» τόνισε ένας άλλος, επισημαίνοντας ότι η θάλασσα έγινε «κόκκινη».

Η είδηση για την επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπως και οι εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας.

Sydney records first fatal shark attack in nearly 60 years as swimmer is mauled to death at beach

Human remains found after suspected shark attack in Sydney | 9 News Australia

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ