Κοσμος

Για 70.000 ευρώ πουλήθηκε «χαρτάκι» της Panini με τον Κ. Ρονάλντο

Την εποχή που έπαιζε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρ. Ρονάλντο: Για 70.000 ευρώ πουλήθηκε «χαρτάκι» της Panini
Kριστιάνο Ρονάλντο © Marca

Ένα χαρτάκι της Panini, το οποίο απεικονίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο δημοπρατήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ και έπιασε το ποσό των 70.000 ευρώ.

Τα «χαρτάκια» της εταιρείας «Panini» ήταν ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των νεαρών ποδοσφαιρόφιλων από την αρχή της δεκαετίας του 1980 μέχρι και τα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα. 

Ένα τέτοιο χαρτάκι της Panini, το οποίο είναι σπανιότατο και απεικονίζει τον Πορτογάλο σουπερσταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο σε ηλικία 17 ετών με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη σεζόν 2002-2003, δημοπρατήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ και έπιασε το ποσό των 70.000 ευρώ. 

 

 

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το συγκεκριμένο «χαρτάκι», έχει διατηρηθεί από τον προκάτοχο του σε άριστη κατάσταση και όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, ο διευθυντής της δημοπρασίας, είναι η μοναδική που δείχνει τον διάσημο Πορτογάλο σε ηλικία 17 ετών.

Το πλέον διάσημο «χαρτάκι», ήταν μέρος μιας παρτίδας που παρήχθη αποκλειστικά στην Ιταλία για την πορτογαλική αγορά και η πλειονότητα των άλλων αντιτύπων εξαφανίστηκαν, καταστράφηκαν ή πετάχτηκαν. Υπολογίζεται, ότι σήμερα, θα είχαν απομείνει μόνο 200 παρόμοια «χαρτάκια» και μόνο περίπου είκοσι, θα ήταν σε άψογη κατάσταση, γεγονός που εξηγεί και την απίστευτη τιμή πώλησης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ