Κοσμος

Μαρόκο: Παγιδευμένος στο πηγάδι ο 5χρονος Ραγιάν (βίντεο)

Το hashtag #SaveRayan στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 5χρονος Ραγιάν στο Μαρόκο που έχει παγιδευτεί σε πηγάδι, βάθους 32 μέτρων
Ο 5χρονος Ραγιάν στο Μαρόκο που έχει παγιδευτεί σε πηγάδι, βάθους 32 μέτρων @Twitter

Στο Μαρόκο ο 5χρονος Ραγιάν έχει παγιδευτεί σε πηγάδι. Διασώστες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να τον απεγκλωβίσουν. Το βίντεο ντοκουμέντο με το παιδί.

Σε πηγάδι στο Μαρόκο παραμένει εγκλωβισμένος ο Ραγιάν, το 5χρονο παιδί που προσπαθούν να φθάσουν οι διασώστες. Το αγόρι παραμένει παγιδευμένο τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες και βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης και τον 5χρονο που έχει παγιδευτεί στο πηγάδι.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, καθώς και απλοί πολίτες βρίσκονται στο σημείο, παρακολουθώντας με αγωνία την επιχείρηση διάσωσης.

Ο Ραγιάν βρίσκεται παγιδευμένος σε πηγάδι, βάθους 32 μέτρων. Έπεσε μέσα την περασμένη Τρίτη (01.02). Ολονύχτια ήταν η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του. Μεγάλοι προβολείς τοποθετήθηκαν στο σημείο, με εκσκαφείς και μπουλντόζες να απομακρύνουν χώματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μάχη με τον χρόνο σε πηγάδι στο Μαρόκο για τον Ραγιάν - Το βίντεο ντοκουμέντο

Οι αρχές στο Μαρόκο έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον Ραγιάν να είναι παγιδευμένος. Όπως έγινε γνωστό, οι διασώστες σκάβουν μια μεγάλη τρύπα δίπλα στο πηγάδι. Μόλις φθάσουν σε βάθος 32 μέτρων, θα σκάψουν τρία μέτρα οριζοντίως, προκειμένου να συνδέσουν την τρύπα με το πηγάδι και να ανασύρουν το παιδί.

Η επιχείρηση διάσωσης έχει στηθεί σε χωριό κοντά στην περιοχή Μπαμπ Μπερέντ (επαρχία Σεφσαουέν) στο βόρειο Μαρόκο. Οι διασώστες έχουν καταφέρει να χορηγήσουν οξυγόνο και νερό στον 5χρονο Ραγιάν.

#SaveRayan - Ώρες αγωνίας για τον αγόρι που παγιδεύτηκε σε πηγάδι στο Μαρόκο

Η περιπέτεια του μικρού αγοριού στο Μαρόκο έχει συγκινήσει τα social media, με το κύμα συμπαράστασης να είναι μεγάλο.

Χρήστες στο Twitter έχουν δημιουργήσει το hashtag #SaveRayan (σ.σ. Σώστε τον Ράιαν). Φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης δίπλα στο πηγάδι, που ανεβαίνουν στο Twitter, συνοδεύονται από το συγκεκριμένο hashtag.

«Η διάσωση του παιδιού πλησιάζει. Συμπάσχουμε με την οικογένεια και προσευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν σε αυτήν» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μούσταφα Μπαϊτάς.

Rescuers work to rescue five-year-old who fell down a well - BBC News

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY