Κοσμος

Μιλάνο: Σύλληψη δύο νεαρών μετά από μαζική σεξουαλική παρενόχληση

Η υπόθεση αφορά τουλάχιστον εννέα γυναίκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καθεδρικός Ναός του Μιλάνου
Καθεδρικός Ναός του Μιλάνου © Unsplash

Μιλάνο: Στη σύλληψη δύο νεαρών προχώρησαν οι ιταλικές Αρχές μετά από μαζική σεξουαλική παρενόχληση σε πλατεία.

Οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο νεαρών που φέρονται να παρενόχλησαν σεξουαλικά νεαρές γυναίκες σε πλατεία του Μιλάνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο νέοι, 22 και 19 ετών, κατηγορούνται για τη σεξουαλική παρενόχληση τουλάχιστον εννέα γυναικών που κατέθεσαν τις μαρτυρίες τους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Το βράδυ της Κυριακής, οι ιταλικές Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στα σπίτια 18 νέων που φέρονται να πήραν μέρος στην οργανωμένη αυτή άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δύο νεαροί πλησίαζαν τις κοπέλες, με κάποια δικαιολογία, και αμέσως μετά άλλοι περίπου 15 τις περικύκλωναν με σκοπό να τις παρενοχλήσουν, χωρίς εκείνες να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.

«Αισθανθήκαμε τα χέρια τους σε όλο μας το σώμα, ήταν σοκαριστικό», δήλωσαν την Πρωτοχρονιά δύο Γερμανίδες τουρίστριες.

Σύμφωνα με τους δύο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει με την υπόθεση, «οι νέοι αυτοί επωφελήθηκαν της γιορτής της Πρωτοχρονιάς για να διαπράξουν τα αδικήματα, θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να μην τιμωρηθούν, και επιτέθηκαν με τρομακτική βία στα θύματά τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ