Κοσμος

Δίδυμα της γαλλικής TV πέθαναν από κορωνοϊό με 6 μέρες διαφορά

Ήταν ανεμβολίαστοι

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bogdanoff Bros © Gertty Images/Ideal Image
Bogdanoff Bros © Gertty Images/Ideal Image

Ο Γάλλος τηλεοπτικός σταρ Ιγκόρ Μπογκντανόφ, γνωστός για την εκκεντρική προσωπικότητα του, έφυγε από τη ζωή έξι μέρες μετά τον δίδυμο αδελφό του Γκρίτσκα.

Η οικογένεια του Ιγκόρ Μπογκντανόφ εξέδωσε μία ανακοίνωση μέσω του ατζέντη του όπου ανέφερε ότι ο 72χρονος άνδρας «αποχώρησε για το φως» τη Δευτέρα, στις 3 Ιανουαρίου, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του και τους συγγενείς του. Ο Μπογκντανόφ ήταν διαζευγμένος, και είχε αποκτήσει έξι παιδιά με την πρώην του, τη συγγραφέα Αμελί ντε Μπουρμπόν Παρμ.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Γκρίτσκα Μπογκντανόφ μπήκε στο νοσοκομείο στις 18 Δεκεμβρίου με κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή 10 μέρες αργότερα, στις 28 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος του Γκρίσκα Μπογκντανόφ, είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες της Le Monde σύμφωνα με τις οποίες ο πελάτης του, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν σε εντατική στο Παρίσι παλεύοντας με τον κορωνοϊό. Η εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο Γκρίσκα πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού και ο δίδυμος αδερφός του, Ιγκόρ, νοσηλεύτηκε για τους ίδιους λόγους. Η οικογένεια από την πλευρά της δεν θέλησε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα αίτια θανάτου του Ιγκόρ Μπογκντανόφ.

Οι δίδυμοι αδελφοί Ιγκόρ και Γκρίσκα Μπογκντανόφ γεννήθηκαν στις 29 Αυγούστου 1949 στο Saint-Lary, στο Gers της Γαλλίας, έχοντας ρωσο-αυστριακή καταγωγή. Στην πατρίδα τους τη Γαλλία, τα δύο αδέλφια ήταν διάσημα ως τηλεοπτικοί σταρ. Τη δεκαετία του '80 οι Ιγκόρ και Γκρίτσκα συμπαρουσίαζαν την δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας «Temps X» αλλά και άλλες εκπομπές με sci-fi θεματολόγία, όπως το «Rayons X». Τα αδέλφια Μπογκντάνοφ αρνούνταν κατηγορηματικά ότι τα παράξενα, υπερτονισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής, και επέμεναν ότι ήταν φυσικά.

Ο Ιγκόρ είχε Ph.D. στη θεωρητική φυσική από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας και είχε βρεθεί στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης στην επιστημονική κοινότητα εξαιτίας μελετών που δημοσίευσαν τα αδέλφια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πολλοί επιστήμονες θεωρούσαν παραπλανητικές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ