- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μουσικός παραγωγός σκοτώθηκε σε συντριβή αεροσκάφους (βίντεο)
Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο της συντριβής στη Δομινικανή Δημοκρατία
Αεροπλάνο στη Δομινικανή Δημοκρατία συνετρίβη στο αεροδρόμιο. Ο μουσικός παραγωγός «Flow La Movie» ανάμεσα στους νεκρούς.
Αεροπορική τραγωδία με 9 νεκρούς στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας, έξω από το Σάντο Ντομίνγκο, την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας.
Και οι εννέα άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροπλάνο, έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τις αρχές και την ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε η εταιρεία Helidosa Aviation Group, η οποία διαχειριζόταν το αεροπλάνο.
«Η Helidosa ενημερώνει με οδύνη ότι σημειώθηκε τραγικό δυστύχημα με ένα από τα αεροσκάφη της στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας, στο οποίο όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας. Σύμφωνα με τον πτέραρχο Ενμανουέλ Σουφρόντ Ταμάγιο, τον διευθυντή της Επιτροπής Έρευνας Αεροπορικών Δυστυχημάτων της Δομινικανής Δημοκρατίας, το πλήρωμα αποτελείτο από δύο πιλότους και μια αεροσυνοδό, ενώ το αεροσκάφος Gulfstream IV μετέφερε έξι επιβάτες.
Σύμφωνα με το δηλωτικό της πτήσης, που περιήλθε στην κατοχή δημοσιογράφων, ανάμεσα στα θύματα είναι δύο παιδιά 4 και 13 ετών. Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει με προορισμό το Ορλάντο, κατά το έγγραφο, αν και η Helidosa ανέφερε πως πέταγε προς Μαϊάμι.
Συντριβή αεροσκάφους μετά την απογείωση - Νεκρός ο μουσικός παραγωγός «Flow La Movie»
Όπως γνωστοποίησε το αεροδρόμιο, το αεροσκάφος «απογειώθηκε στις 17.09 (σ.σ. τοπική ώρα· στις 23:09 ώρα Ελλάδας) από το διεθνές αεροδρόμιο Λα Ισαβέλα (βορειοδυτικά της πρωτεύουσας) και υπέστη βλάβη περί τις 17.25, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και προσπάθησε να κάνει κατεπείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας (νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας)», όμως συνετρίβη και «οι εννέα επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την πρόσκρουση».
Το αεροπλάνο έπεσε προτού μπορέσει να φθάσει στον διάδρομο. Το αεροδρόμιο έκλεισε για περίπου δύο ώρες. Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Πορτορικανός μουσικός παραγωγός Χοσέ Άνχελ Ερνάντες, ή «Flow La Movie», η σύζυγός του και τουλάχιστον ένα παιδί τους είναι ανάμεσα στα θύματα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μετοχή βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στο να πέσει κάτω από την τιμή των 135 δολαρίων της δημόσιας προσφοράς
Η «Συμμαχία των Προθύμων» ετοιμάζεται για ασκήσεις μαζί με το Κίεβο
Η Μητροπολιτική Αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο για απειλητική ανάρτηση κατά του ηγέτη του Reform UK
Η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται για καρκίνο πάει «πραγματικά καλά»
Eξακολουθεί να καταβάλλει σχεδόν 7,5 εκατ. δολάρια
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε στο Κίεβο νέα συμφωνία σύμπραξης
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας «ευχαριστεί» για την προσοχή που τράβηξε πάνω του
Τα μαθηματικά της θηριωδίας των Ταλιμπάν
Ο πόλεμος ΗΠΑ - Ιράν μετατράπηκε σε μάχη για τα «διόδια» της θάλασσας
Κλιμακώνεται η κρίση στη Μέση Ανατολή
Από την απόβαση του 1982 και τη νίκη της Θάτσερ μέχρι το «Χέρι του Θεού» και το γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα
Γιατί η Τουρκία έμεινε εκτός F-35 και τι σημαίνει η πιθανή επιστροφή της
Νέοι αμερικανικοί βομβαρδισμοί, αντίποινα από την Τεχεράνη
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Tο βρήκε υπάλληλος συντήρησης
Οι Αρχές παίρνουν μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων
300.000 ευρώ αξιώνει η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για σειρά δηλώσεων της προέδρου της Πλεύσης εναντίον της
Ενώ οι επιθέσεις από αρκούδες αποτελούν συχνότατο φαινόμενο
Σε δέκα περιπτώσεις «συνεργάστηκε με άγνωστο πρόσωπο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.