- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαρμπέιντος: Ταξίδεψε αεροπορικώς με γεμάτο πιστόλι στην τσέπη
Ο επιβάτης πέρασε τέσσερις ώρες μέσα στο αεροπλάνο
Ένας άνδρας ταξίδεψε αεροπορικώς από το Μπαρμπέιντος ως το Μαϊάμι με ένα γεμάτο πιστόλι στην τσέπη του.
Ένας άνδρας μπόρεσε να ταξιδέψει αεροπορικώς από το Μπαρμπέιντος ως το Μαϊάμι στις ΗΠΑ, έχοντας ένα γεμάτο πιστόλι στην τσέπη του, σύμφωνα με αμερικανικό μέσο ενημέρωσης. Ο επιβάτης αυτός πέρασε τέσσερις ώρες πτήσης με το όπλο στην τσέπη του, στο οποίο υπήρχαν πέντε σφαίρες, διευκρίνισε το δίκτυο NBC6.
Μόνον όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Μαΐάμι οι φρουροί της TSA, της υπηρεσίας ασφάλειας των μεταφορών στις ΗΠΑ, βρήκαν το πιστόλι στα πράγματά του. Το δίκτυο NBC6 δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό αυτό.
Σύμφωνα με το αμερικανικό αυτό μέσο ενημέρωσης, ο επιβάτης είπε στην αμερικανική αστυνομία ότι όταν επιβιβάστηκε στην Μπριτζτάουν, την πρωτεύουσα του Μπαρμπέιντος, είχε το όπλο στην τσέπη του παντελονιού του.
Η αστυνομία τον έθεσε υπό κράτηση και δικαστής του απήγγειλε κατηγορίες για κρυφή οπλοφορία, έγκλημα για το οποίο μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών στην Φλόριντα.
Ο επιβάτης δήλωσε αθώος και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά ενώπιον δικαστή στα μέσα Δεκεμβρίου.
Η πρωθυπουργός του Μπαρμπέιντος, Μία Μότλεϊ, δήλωσε χθες, Παρασκευή, ότι ζήτησε «επειγόντως έκθεση» για την υπόθεση, δεσμευόμενη ότι το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που επέτρεψαν να γίνει αυτό θα λογοδοτήσουν.
«Οι συνέπειες για τη χώρα είναι σοβαρές και τεράστιες», πρόσθεσε.
Πρόκειται για ένα σημαντικό κενό ασφάλειας για τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν προσπαθήσει να ενισχύσουν στο μέγιστο τα μέτρα ασφάλειας στα σύνορά τους, ιδιαίτερα στα αεροδρόμια, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στο έδαφός τους.
Η Ουάσινγκτον αξιώνει κυρίως από τις ξένες κυβερνήσεις να εφαρμόζουν τις αμερικανικές προδιαγραφές ασφάλειας στα αεροδρόμια από τα οποία αναχωρούν απευθείας πτήσεις για τις ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι γυναίκες της Δυτικής Όχθης μιλούν για τη βία, τον εκτοπισμό και τα εμπόδια στην περίθαλψη
Στο πραγματικό καναδικό σπίτι έμειναν για λίγο οι Λόρελαϊ και Ρόρι Γκίλμορ
Δεξαμενόπλοια «πήραν φωτιά» στο νότιο τμήμα του στενού του Ορμούζ
Η αποκάλυψη της Le Figaro
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ συνέστησε ψυχραιμία στους κατοίκους
Η υπόθεση αφορά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου σε πολυκατοικία
Το υπουργείο Άμυνας των Φιλιππίνων χαρακτήρισε το βίντεο ως «περιφρονητική προπαγάνδα»
Ο υγειονομικός συναγερμός ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου
Ποιες είναι οι επιλογές του προέδρου των ΗΠΑ
Προειδοποίηση για τσουνάμι – Πιθανότητα να πληγούν παράκτιες περιοχές
Η ανακοίνωση της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ
«Θα προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη εβδομάδα», λέει ο Έλον Μασκ
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες μηνύματα στήριξης από φίλους και συναδέλφους
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε Ελ Σλαβαδόρ και Γουατεμάλα
Κυβερνητικός ανασχηματισμός από τον Ζελένσκι εν μέσω πολέμου
«Να έχετε εμπιστοσύνη στον γαλλικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας
Ο συλληφθέντας έχει ομολογήσει το αδίκημα - Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα
Η ορμητική ροή του νερού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή
Ως γνωστόν οι δημοσιεύσεις του έχουν επανειλημμένα επηρεάσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.