Κοσμος

Γυναικτονία από Έλληνα ομογενή που θύμισε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

O δράστης στη Νέα Υόρκη προσπάθησε να σκηνοθετήσει τη δολοφονία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έλληνας ομογενής στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε με σπαθί τη σύντροφό του. Σκηνοθέτησε τη ληστεία, όπως έπραξε και ο δολοφόνος της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Ο ομογενής Πίτερ Οικονόμου, που ζει στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τη δικογραφία, αρχικά χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι την άτυχη Μίντι και στη συνέχεια άρχισε να τη μαχαιρώνει στο λαιμό και στον κορμό. Ωστόσο, το δολοφονικό μένος του δεν σταμάτησε εκεί: πήρε ένα σπαθί και άρχισε να τη μαχαιρώνει στα οπίσθια, ενώ την χτύπησε και με κατσαβίδι στο στήθος.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, δολοφόνος φέρεται να είναι ο 37χρονος ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε θανάσιμα την Μίντι Σίνγκερ, 35 ετών, στις 1:40 το ξημέρωμα της Τρίτης. Ο δράστης, κάλεσε μάλιστα και την Άμεση Δράση (911) και ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της συντρόφου του.  Εκεί ο Οικονόμου τους είπε πως άγνωστοι που προσποιούνταν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα και σκότωσαν την κοπέλα. 

Σύμφωνα με τη New York Daily News, η Μίντι ήθελε να χωρίσουν και να φύγει. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το σχολείο και ζούσαν μαζί επί χρόνια. Τον τελευταίο καιρό η Μίντι είχε φύγει από το σπίτι και προσπαθούσε να χωρίσει από τον Οικονόμου. Όμως ο Οικονόμου δε συμφωνούσε και αποφάσισε να την κατακρεουργήσει με τον πλέον φρικτό τρόπο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ