Κοσμος

Νέα Ζηλανδία: Με ποδήλατο σε μαιευτήριο βουλευτής για να γεννήσει

Όταν την έπιασαν οι πόνοι - Τι δήλωσε - Οι απίστευτες εικόνες στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Νέα Ζηλανδία η έγκυος βουλευτής Τζούλι Αν Τζέντερ πήγε με ποδήλατο στο μαιευτήριο για να γεννήσει
Στη Νέα Ζηλανδία η έγκυος βουλευτής Τζούλι Αν Τζέντερ πήγε με ποδήλατο στο μαιευτήριο για να γεννήσει © Julie Anne Genter MP/Facebook

Στη Νέα Ζηλανδία έγκυος βουλευτής πήγε με το ποδήλατο στο μαιευτήριο για να γεννήσει, όταν την έπιασαν οι πόνοι.

Στη Νέα Ζηλανδία μια έγκυος βουλευτής πήγε με ποδήλατο στο μαιευτήριο σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, προκειμένου να γεννήσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο BBC, αποφάσισε να πάει με ποδήλατο, όταν την έπιασαν οι πόνοι.

«Πράγματι δεν σκόπευα να πάω με το ποδήλατο έχοντας μπει σε διαδικασία τοκετού, αλλά τελικά έτσι έγινε», αναφέρει στο μήνυμά της στο Facebook η βουλευτής Τζούλι Αν Γκέντερ.

Η 41χρονη πολιτικός, η οποία έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, δεν κρύβει την αγάπη της για το ποδήλατο, δίνοντας έμφαση στο πόσο σημαντική είναι η χρήση του για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα. «Οι συσπάσεις δεν ήταν τόσο συχνές» ξεκαθαρίζει, αναφερόμενη στην απόφασή της να πάει με το ποδήλατο μέχρι το μαιευτήριο.

Η πρώτη εν ενεργεία βουλευτής που έγινε μητέρα στη Νέα Ζηλανδία ήταν το 1970, ενώ το 1983 μια άλλη βουλευτής έγινε η πρώτη που θήλασε μέσα στην αίθουσα της βουλής. Τον Ιούνιο του 2018 η Τζασίντα Άρντερν έγινε η δεύτερη εν ενεργεία πρωθυπουργός χώρας που απέκτησε παιδί. Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας είχε διακόψει live για να κοιμίσει την κόρη της.

Έγκυος βουλευτής στη Νέα Ζηλανδία πήγε με ποδήλατο στο μαιευτήριο - Δεν ήταν η πρώτη φορά

Όπως έγινε γνωστό, η εκπρόσωπος του κόμματος των Πρασίνων για θέματα Μεταφορών δεν το έκανε για πρώτη φορά. Το είχε ξανακάνει πριν από τρία χρόνια, όταν ήταν υπουργός Μεταφορών και Γυναικείων Θεμάτων. Τότε, είχε πάει με το ποδήλατο στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι.

Η είδηση ότι έγκυος βουλευτής στη Νέα Ζηλανδία πήγε με ποδήλατο στο μαιευτήριο για να γεννήσει, όταν την έπιασαν οι πόνοι, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ