Κοσμος

Κατεχόμενα: Νέο «ροζ βίντεο» Τουρκοκύπριου πολιτικού

Ακολούθησε το ροζ βίντεο του Ερσάν Σανέρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τοζούν Τουναλί
Ο Τοζούν Τουναλί © Sigmalive.com

Κατεχόμενα: Νέο «ροζ βίντεο» με πρωταγωνιστή τον Τουρκοκύπριο πολιτικό του ψευδοκράτους, Τοζούν Τουναλί.

Ακόμα ένα «ροζ βίντεο» Τουρκοκύπριου πολιτικού αναρτήθηκε στο Twitter, μετά τον Ερσάν Σανέρ, «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους.

Ειδικότερα, το βίντεο απεικονίζει τον Τοζούν Τουναλί, ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντενκτάς.

Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη, ο γνωστός Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ απειλώντας με τη δημοσιοποίηση νέων προσωπικών βίντεο με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απευθύνθηκε προς τους Toυρκοκύπριους πολιτικούς:

«Κύπριοι (ενν. τους Τουρκοκύπριους) πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στο ψευδοκράτος, ο Πέκερ είχε πει ότι τα βίντεο δε θα τα δημοσιοποιήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά από τον λογαριασμό με το όνομα «Deli Çavuş».  Εν τέλει, όντως το νέο βίντεο αναρτήθηκε από τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ