Κοσμος

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες εικόνες από το σετ του «Rust»

Σοκαρισμένος ο Αμερικανός ηθοποιός

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες εικόνες από το σετ του «Rust», όπου πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ του «Rust» όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζόελ Σόουζα.

Σύμφωνα με το BBC, η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς (η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στο φιλμ) μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Το άλλο άτομο που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Christus St. Vincent είναι ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης της ταινίας.

Η αστυνομία του Νέου Μεξικού διερευνά το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα) στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ, λίγο πιο έξω από τη Σάντα Φε, εκεί όπου γυρίζεται το γουέστερν του 19ου αιώνα. Οι τελευταίες ανακοινώσεις τους αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος κανενός προσώπου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 63χρονος Μπάλντουιν είναι συμπαραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής του γουέστερν, και υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα Rust, έναν παράνομο της Άγριας Δύσης του οποίου ο 13χρονος εγγονός καταδικάζεται για μια δολοφονία που διέπραξε κατά λάθος.


 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ