- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Νέα Υόρκη: Συνάντηση του Τζόνσον με τον Τζεφ Μπέζος της Amazon
Τι συζήτησαν για το θέμα της φορολογίας
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συζήτησε το θέμα της φορολογίας κατά την συνάντηση που είχε με τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος στη Νέα Υόρκη.
Συνάντηση με τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος στη Νέα Υόρκη είχε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον και συζήτησαν για το θέμα της φορολογίας.
"Ο πρωθυπουργός έθιξε το θέμα της φορολογίας και ελπίζει ότι θα μπορέσει να υπάρξει πρόοδος στην εφαρμογή της συμφωνίας της G7 για τους φόρους", δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ αναφερόμενος στην συνάντηση αυτή.
Ο Μπέζος δεσμεύτηκε χθες, Δευτέρα, να χορηγήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε δωρεές φέτος οι οποίες θα επικεντρωθούν στις προσπάθειες γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος.
Η δέσμευση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως για το Bezos Earth Fund, το οποίο ο ιδρυτής της Amazon άρχισε να λειτουργεί πέρυσι για να υλοποιήσει τη δέσμευσή του για την χορήγηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην χρηματοδότηση επιστημόνων, ακτιβιστών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών που αγωνίζονται κατά των κλιματικών αλλαγών.
"Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τη δέσμευση του Bezos Earth Fund, που ανακοινώθηκε απόψε, να χορηγήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την προστασία δασών και την αφαίρεση του άνθρακα από τον αέρα", σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ.
"Ο πρωθυπουργός και ο κ. Μπέζος συμφώνησαν να συνεργαστούν για να δουν τι περισσότερο θα μπορούσε να γίνει εν όψει και κατά την COP26", καταλήγει η βρετανική πρωθυπουργία σε ανακοίνωσή της, αναφερόμενη στην διάσκεψη για το κλίμα που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στη Γλασκώβη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρεται για τις αμερικανικές κυρώσεις στη Ρωσία
Ποια είναι η συντηρητική σχολιάστρια προσκείμενη στο κίνημα MAGA
Ευρωπαϊκές χώρες ενωμένες στο πλευρό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Περίπου 229 κάτοικοι ψήφισαν τον 45χρονο, δίνοντάς του προβάδισμα μόλις 25 ψήφων έναντι του αντιπάλου του
Εν μέσω κρίσης του «It Ends with Us»
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα νότια παράλια της χώρας
«Δεν έχω συναντήσει πιο φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώων» ανέφερε ο εισαγγελέας
Τι αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
To προηγούμενο με την υπόθεση του Τίμοθι ΜακΒέι
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο πάρκο, ενώ εκδηλώθηκε και μικρής έκτασης φωτιά
Δύο σοβαρά τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις πολιτείες
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η Επιτροπή Νόμπελ έχασε την «ηθική πυξίδα» της
Το ποσό δόθηκε από τα ιδιωτικά εισοδήματα του μονάρχη
Προβλήματα σε επιχειρήσεις και online υπηρεσίες
«Πολιτικά και ιδεολογικά υποκινούμενη» η πρόθεση εκτιμούν οι εισαγγελείς
Οι ΗΠΑ σε τροχιά διπλωματικής σύγκρουσης με τους Ευρωπαίους συμμάχους της
Έχει περάσει περίπου μισό αιώνα πίσω από τα κάγκελα
Στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας βγήκαν να διαμαρτυρηθούν περίπου 30.000 άτομα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.