Κοσμος

Αεροσκάφος έπεσε σε σπίτια στο Τέξας - Οι πρώτες εικόνες

Στο νοσοκομείο οι δύο πιλότοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντριβή αεροσκάφους σε σπίτια στο Τέξας - Το αλεξίπτωτο που χρησιμοποίησε ο ένας από τους δύο πιλότους
Συντριβή αεροσκάφους σε σπίτια στο Τέξας - Το αλεξίπτωτο που χρησιμοποίησε ο ένας από τους δύο πιλότους @Twitter

Στο Τέξας των ΗΠΑ συνετρίβη εκπαιδευτικό στρατιωτικό αεροσκάφος σε σπίτια, με τους δύο πιλότους να μεταφέρονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες μετά τη συντριβή ενός εκπαιδευτικού στρατιωτικού αεροσκάφους σε συνοικία πόλης στο Τέξας των ΗΠΑ. Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος έπεσε σε σπίτια στο Λέικ Γουόρθ (Lake Worth). Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί δύο τραυματισμοί.

Η συντριβή του αεροπλάνου σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια.

Οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους νοσηλεύονται, αφού χρησιμοποίησαν επιτυχώς το κάθισμα εκτίναξης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Λέικ Γουορθ, Ράιαν Άρθουρ.

Το Λέικ Γουόρθ βρίσκεται στη μητροπολιτική περιοχή του Φορτ Γουόρθ, στο βόρειο Τέξας. Σύμφωνα με την αστυνομία, το αλεξίπτωτο ενός από τους πιλότους μπλέχτηκε σε γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος. Τρία σπίτια υπέστησαν ζημιές, ωστόσο δεν τραυματίστηκε κανείς από τους ενοίκους τους.

Οι πρώτες εικόνες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους στο Τέξας

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, υπάρχει πυκνός μαύρος καπνός στο σημείο όπου συνετρίβη το εκπαιδευτικό στρατιωτικό αεροσκάφος στο Τέξας, ο οποίος είναι ορατός από χιλιόμετρα.

«Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, δεδομένου ότι το αεροπλάνο κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή» σχολίασε ο Άρθουρ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ