Κοσμος

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους δασκάλους στη Νέα Υόρκη

Μετά την πλήρη έγκριση του εμβολίου Pfizer από τον FDA

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολικά λεωφορεία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι στη Νέα Υόρκη εμβολιάζονται υποχρεωτικά για τον κορωνοϊό μετά την πλήρη έγκριση του FDA στο εμβόλιο Pfizer
Σχολικά λεωφορεία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι στη Νέα Υόρκη εμβολιάζονται υποχρεωτικά για τον κορωνοϊό μετά την πλήρη έγκριση του FDA στο εμβόλιο Pfizer © EPA

Δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί στα δημόσια σχολεία στη Νέα Υόρκη καλούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, καθώς γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Οι δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό στα δημόσια σχολεία στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ καλούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά της Covid-19 για εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό στα σχολεία, ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσε νωρίτερα ότι γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στον αμερικανικό στρατό για τον κορωνοϊό.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση ότι το εμβόλιο Pfizer για κορωνοϊό πήρε πλήρη έγκριση από τον FDA. Η Νέα Υόρκη είχε βρεθεί στο επίκεντρο της υγειονομικής κρίσης στο πρώτο κύμα κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Από την έναρξη της πανδημίας στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 37.725.260 κρούσματα, την ώρα που οι θάνατοι ασθενών από επιπλοκές της Covid-19 έχουν φθάσει τις 628.580.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ