Κοσμος

Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd βρίζει δημόσια τον Ζούκερμπεργκ

«Πώς κατάφερε αυτός ο μικρός μ@...ας να είναι ένας από τους ισχυρότερους ανόητους στον κόσμο;»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ροτζερ Γουότερς των Pink Floyd σε συναυλία©Instagram/rogerwaters
Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd βρίζει δημόσια τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και αποθεώνεται από το Twitter©Instagram/rogerwaters

Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd βρίζει δημόσια τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και αποθεώνεται από το Twitter.

Ο Ρότζερ Γουότερς, μπασίστας και ο βασικός τραγουδιστής των Pink Floyd, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα ότι απέρριψε το αίτημα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να χρησιμοποιηθεί το θρυλικό τραγούδι του 1979 "Another Brick in the Wall, Part 2", έναντι τεράστιας αμοιβής, για την προώθηση του Instagram. 

«Η προσφορά έφτασε σήμερα το πρωί» είπε ο 77χρονος μουσικός  μιλώντας σε εκδήλωση υπέρ του Τζούλιαν Ασάνζ, και η απάντησή του ήταν «Άντε γ@#ου αποκλείεται». 

Ο Γουότερς, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους, κατηγόρησε το Facebook και το Instagram οτι είναι μέρος «μιας ύπουλης κίνησης να κατακτήσουν τα πάντα», προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν θα συμμετέχει σε αυτό το «πάρτι του Ζούκερμπεργκ». 

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκουν στον κύριο Facebook, είπε: «Θέλει να κάνει το Facebook και το Instagram ακόμα πιο ισχυρά από ό,τι είναι για να συνεχίσει να μας λογοκρίνει όλους».

 

 

Ο Γουότερς αναφέρθηκε και στο FaceMash

Ο Γουότερς ανέφερε επίσης την εφαρμογή FaceMash που είχε φτιάξει ο Ζούκερμπεργκ το 2003, όσο ήταν ακόμα φοιτητής στο Χάρβαρντ, για να αξιολογεί την εμφάνιση των κοριτσιών στην πανεπιστημιούπολη.«Πώς κατάφερες αυτός ο μικρός μ@...ας, που ξεκίνησε λέγοντας “αυτή είναι όμορφη, να της δώσουμε ένα τέσσερα με άριστα το πέντε, αυτή είναι άσχημη, ας της δώσουμε έναν άσσο”, πώς κατάφερε να αποκτήσει εξουσία σε ο,τιδήποτε. Και να τον σήμερα, έχει γίνει ένας από τους ισχυρότερους ισχυρούς ανόητους στον κόσμο», είπε.

Όσο για τον ιδρυτή της Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος κρατείται σε βρετανική φυλακή εν αναμονή της πιθανής έκδοσής του στις ΗΠΑ για τη μαζική δημοσιοποίηση χιλιάδων εμπιστευτικών εγγράφων, κυρίως διπλωματικών και στρατιωτικών, από το 2009 και μετά, είπε πως το Facebook προσπαθεί να λογοκρίνει ολα τα σχετικά ρεπορτάζ. 

Ο Ρότζερ Γουότερς στη συνέντευξη τύπου για τον Τζούλιαν Ασάνζ©Instagram/rogerwaters
Ο Ρότζερ Γουότερς στη συνέντευξη τύπου για τον Τζούλιαν Ασάνζ©Instagram/rogerwaters

To Twitter αποθεώνει τον Ρότζερ Γουότερς

Παρότι οι απαντήσεις από το Facebook και το Instagram δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες για σχόλια, ο Γουότερς αποθεώθηκε στο Twitter με μυνήματα όπως «Βάλτε τον Ρότζερ Γουότερς επικεφαλής της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας στις ΗΠΑ» ή «Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd είναι ήρωας».

 


 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ