Κοσμος

Το βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 32χρονου στα Σεπόλια

Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στα Σεπόλια: Ο δράστης ανοίγει πυρ κατά του 32χρονου στην καφετέρια
Δολοφονία στα Σεπόλια: Ο δράστης ανοίγει πυρ κατά του 32χρονου στην καφετέρια

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου άνδρα στα Σεπόλια σε βίντεο - ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον δράστη να τον πυροβολεί πισώπλατα.

Την ώρα που οι έρευνες για τη δολοφονία στα Σεπόλια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο - ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου σε καφετέρια.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 παρουσίασε το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην καφετέρια και το οποίο δείχνει τον εκτελεστή να δολοφονεί τον 32χρονο στα Σεπόλια.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο διακρίνεται ο 32χρονος να πίνει τον καφέ του στην καφετέρια στα Σεπόλια. Δίχως να αντιληφθεί το παραμικρό, ένας άνδρας τον πλησιάζει από πίσω, με το πιστόλι προτεταμένο. Ο δράστης ανοίγει πυρ και δεν σταματά να πατά τη σκανδάλη. Το θύμα του δέχεται 8 σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο δολοφονός τρέπεται σε φυγή. Σοκαρισμένοι θαμώνες και περαστικοί αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

 

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου στα Σεπόλια - Το βίντεο - ντοκουμέντο από την καφετέρια

Η δολοφονία του 32χρονου στα Σεπόλια σημειώθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου 2021. Το θύμα ήταν σεσημασμένο για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες.

Σε δημοσίευμά του το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου στα Σεπόλια - Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Δολοφονία στα Σεπόλια: ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ