Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του καθ' ομολογία δολοφόνου

Η διαδικασία διήρκησε σχεδόν τέσσερις ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Μεταβαίνει στον εισαγγελέα.

Περισσότερες από τέσσερις ώρες διήρκησε, ενώπιον του ανακριτή, η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ' ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τον ανακριτή. Αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα όπου και θα γίνει γνωστό αν θα αποφασιστεί η προφυλάκισή του.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος έφτασε το πρωί της Τρίτης (22/6) στα δικαστήρια με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων τον αποδοκίμασε. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν αντέδρασε σε όσα του φώναξαν όσοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ενώ δεν έδωσε καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του έγιναν από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο. 

Γλυκά Νερά: Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν μεταβαίνει στον ανακριτή
Γλυκά Νερά: Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Παράλληλα, παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, διά του δικηγόρου Βόλου, Θανάση Χαρμάνη. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Καρολάιν δήλωσε στους δημοσιογράφους για τη μητέρα της 20χρονης: «Για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας της Καρολάιν που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της».

Αναφερόμενος στο θέμα του παιδιού, ο κ. Χαρμάνης σημείωσε: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του κατηγορούμενου και είναι ήδη σε συνεννόηση». Τόνισε, επίσης, πως «η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή, ενώ η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ