Κοσμος

Εξαφάνιση Μαντλίν: «Η υπόθεση ίσως λυθεί στους επόμενους μήνες»

Τι ισχυρίζεται Γερμανός εισαγγελέας για την εξιχνίαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι γονείς της μικρής Μαντλίν με τη φωτογραφία της
Οι γονείς της μικρής Μαντλίν με τη φωτογραφία της © EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA

Εξαφάνιση Μαντλίν ΜακΚάν: Τι δηλώνει Γερμανός εισαγγελέας σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για την υπόθεση - Τι πιστεύουν οι γονείς του κοριτσιού.

Αισιόδοξος για την εξιχνίαση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν «μέσα στους επόμενους μήνες», εμφανίζεται ο Γερμανός εισαγγελέας που ηγείται τον ερευνών για την υπόθεση του κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Πορτογαλία το 2007, όταν ήταν 3 ετών. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται δηλώσεις του Χανς Κρίστιαν Ουόλτερς στη βρετανική The Mirror, η ομάδα του έχει λάβει «πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να λύσουμε την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, παρόλο που αυτό θα πάρει κάποιους μήνες. Είμαστε ικανοποιημένη με την ανταπόκριση στην έκκλησή μας για μάρτυρες. Όμως, δυστυχώς, δεν έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματά μας». 

Όπως σημείωσε ο Ουόλτερς, ο ύποπτος Κρίστιαν Μπρούκνερ θα ανακριθεί στο τέλος της έρευνας, ενώ η δημοσιοποίηση του αποτελέσματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο 44χρονος Μπρούκνερ έχει καταδικαστεί για βιασμό και ζούσε σε ένα βαν κοντά στο σημείο την περίοδο της μυστηριώδους εξαφάνισης. Το τηλέφωνο του Μπρούκνερ χρησιμοποιήθηκε κοντά στο σημείο όπου η Μαντλίν εξαφανίστηκε, μία ώρα προτού οι γονείς της συνειδητοποιήσουν ότι έλειπε. Ο Μπρούκνερ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού, αρνούμενος μέχρι στιγμής να μιλήσει.

Η 3χρονη Μαντλίν, γνωστή ως Μάντι, εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου 2007. Οι γονείς της την είχαν βάλει για ύπνο μαζί τα δίδυμα αδερφάκια της, ενώ εκείνοι δειπνούσαν σε ένα κοντινό εστιατόριο με φίλους.

Πάντως ο Γερμανός εισαγγελέας θεωρεί ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, την ώρα που οι γονείς του κοριτσιού δήλωσαν πριν από ένα μήνα ότι έχουν ελπίδες πως θα ξαναδούν την κόρη τους, παρότι έχουν συμπληρωθεί 14 χρόνια από την εξαφάνισή της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ