- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ιταλία: Εξαφάνιση 18χρονης Πακιστανής- Τη δολοφόνησαν συγγενείς;
Η οικογένειά της έφυγε από τη χώρα
Ιταλία: Εξαφάνιση 18χρονης Πακιστανής και φόβοι ότι τη δολοφόνησαν συγγενείς της, επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί τον ξάδελφό της.
Συγκλονίζει την Ιταλία η εξαφάνιση της 18χρονης Πακιστανής, Σαμάν Αμπάς, που ζούσε στη χώρα από το 2015 στα βόρεια της χώρας και είχε καταφέρει να ενταχθεί στη νέα σχολική και κοινωνική πραγματικότητα, παρά τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει η οικογένειά της.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η νεαρή κοπέλα δεν ήθελε να παντρευτεί με «υποχρεωτικό γάμο» τον ξάδελφό της και οι αρχές είχαν αποφασίσει να βοηθήσουν στη Σαμάν, προκειμένου να μεταφερθεί σε προστατευόμενο χώρο διαμονής. Τα ίχνη της 18χρονης χάθηκαν πριν από τέσσερις εβδομάδας και οι γονείς της επέστρεψαν στην πατρίδα τους.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιταλική δικαιοσύνη απέστειλε κλήση σε απολογία στον πατέρα της και ζήτησε την συνεργασία των δικαστικών του Πακιστάν. Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένας ξάδερφος της δεκαοκτάχρονης, ο οποίος προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς στην Ισπανία, από την Γαλλία. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.
Οι εισαγγελείς του Ρέτζιο Εμίλια, θεωρούν ότι οι γονείς, ένας θείος και δυο ξαδέλφια της Σαμάν, την δολοφόνησαν για να την τιμωρήσουν, επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές τους και επέλεξε να ζει ως ελεύθερος και ανεξάρτητος άνθρωπος. «Δεν είναι αλήθεια, η Σαμάν είναι στο Βέλγιο και είναι καλά», απαντά ο πατέρας της απ' την πατρίδα του.
Μέσα στις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι θα έχει διαλευκανθεί η υπόθεση από τις αρχές της Ιταλίας.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λεηλασίες, πλιάτσικο και άγριο ξύλο σε Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις
Δεν κάνει πίσω ο Αλβανός πρωθυπουργός
Πώς η επικεφαλής του Rassemblement National μπορεί να κερδίσει τη γαλλική προεδρία
Τεχνικό πρόβλημα ή πολιτική απόφαση
Τεράστιες καταστροφές στο ιστορικό κτίριο
Είχε προηγηθεί λεηλασία στην επιχείρηση
«Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας
Δείτε τις εικόνες από τις λεηλασίες
Εικόνες χάους σε Παρίσι, Λιμόζ και Μασσαλία
Ποιο είναι το πιο άμεσο μέτωπο για την Ευρώπη
Περισσότεροι από 197 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις πανεθνικές διαδηλώσεις
Έβαζε μπογιά σε φαγητά για να δείχνουν πιο όμορφα
Στο Παρίσι «ολόκληροι δρόμοι καταστράφηκαν», δηλώνει ο δήμαρχος
Δεκάδες καταστήματα λεηλατήθηκαν στο κέντρο της πόλης Μασσαλίας
Έρευνα για τα κίνητρα του 16χρονου δράστη
Διαδηλωτής φέρεται να έχασε το χέρι του σε πορεία κοντά στη Λυών
Την ώρα που στη χώρα εντείνονται οι μαζικές διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας και επιστρέφουν τα «Κίτρινα Γιλέκα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.