Κοσμος

Ο David Lynch για πρώτη φορά με μακριά μαλλιά

Κάποιοι λένε ότι θυμίζει λίγο τον Dude στο «The Big Lebowski»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για πρώτη φορά ο σκηνοθέτης David Lynch αλλάζει look και αφήνει τα μαλλιά του να μακρύνουν

Ο David Lynch, σκηνοθέτης του Twin Peaks και του Mulholland Drive, δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές. Αντίθετα, είναι άνθρωπος της συνήθειας και της ρουτίνας. Επί επτά συναπτά έτη πήγαινε καθημερινά στο ίδιο μαγαζί για  milkshake σοκολάτας και φοράει το ίδιο ακριβώς ρούχο σε κάθε βίντεο: ένα μαύρο πουκάμισο, με άψογο quiff.

Οι οπαδοί του Lynch θα γνωρίζουν ήδη ότι το στυλ του σκηνοθέτη έχει παραμείνει σχεδόν ίδιο. Εάν συγκρίνετε ένα βίντεο από τα γυρίσματα του Blue Velvet του 1986 και ένα βίντεο του σκηνοθέτη το 2021, το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι -ίσως- το χρώμα του πουκαμίσου του και τα γκριζαρισμένα του μαλλιά. 

Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή. Όπως πολλοί από εμάς, το βλέμμα του σκηνοθέτη έγινε λίγο πιο άγριο κατά τη διάρκεια της καραντίνας ενώ από τις αρχές του έτους φαίνεται πως σταμάτησε να ξυρίζεται και να κουρεύεται. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει όμως;

Η αλλαγή στην εμφάνισή του έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο βίντεο που ανέβασε την 1η Ιουνίου με το συνηθισμένο δελτίο καιρού. Τα μαλλιά του, αντί να πηγαίνουν προς τα πίσω όπως τον έχουμε συνηθίσει, έπεφταν στο πρόσωπό του (μήπως μιμείται τον Killer Bob; Ποιος ξέρει…).

Οι φανατικοί θεατές της καθημερινής σειράς του Lynch σίγουρα έχουν τρελαθεί με το νέο του χτένισμα ενώ κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Dude στο «The Big Lebowski». Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θαυμάζουν (ή φθονούν) τα πλούσια μαλλιά του παρόλο που έχει συμπληρώσει τα 75 του έτη. 


Εκτός από τις καθημερινές ενημερώσεις του καιρού και διάφορα DIY έργα του, ο Lynch φέρεται να ετοιμάζει μια νέα σειρά για το Netflix με τίτλο «Wisteria» ή «Unrecorded Night». Ενώ δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες, πρώην συνεργάτες του, συμπεριλαμβανομένου του Kyle MacLachlan και της Laura Dern, διέδωσαν φήμες για τη νέα του δουλειά με τον Dern να λέει χαριτολογώντας πως«υπάρχει μια λάμψη στο μάτι του και θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ριζοσπαστικό και φανταστικό».

 



 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ