Κοσμος

Μακρινίτσα - Φονικό: Στους παππούδες η επιμέλεια του παιδιού

Τι αναφέρει η πρόταση του εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στη Μακρινίτσα - Τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση με μαχαίρι
Έγκλημα στη Μακρινίτσα - Τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση με μαχαίρι

Μετά το φονικό στη Μακρινίτσα ο εισαγγελέας προτείνει η επιμέλεια του παιδιού που έμεινε ορφανό, να πάει στους παππούδες.

Ο εισαγγελέας προτείνει η επιμέλεια για το 2,5 ετών αγόρι που έμεινε ορφανό από μητέρα μετά το φονικό στη Μακρινίτσα, να πάει στους παππούδες.

Η διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα συγκλόνισε, με την ιατροδικαστική έκθεση να χαρακτηρίζει καθοριστικά τα χτυπήματα στην καρδιά για τα δύο αδέλφια, που δέχτηκαν την άγρια επίθεση από τον 31χρονο δράστη.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, αναρωτήθηκε «γιατί να ζητήσω συγγνώμη» για το έγκλημα στη Μακρινίτσα. Ο εισαγγελέας Ανηλίκων ζήτησε από το Πρωτοδικείο Βόλου η επιμέλεια να αφαιρεθεί από τον πατέρα, που βρίσκεται στη φυλακή, και να δοθεί στον παππού και τη γιαγιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο magnesianews.gr, η πρόταση κατατέθηκε την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 αφού ολοκληρώθηκε η κοινωνική έρευνα που έγινε για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού και η οποία αποφάνθηκε ότι το παιδί είναι ευτυχισμένο με τους παππούδες του, γονείς της αδικοχαμένης μητέρας του.

Η πρόταση της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, που θα συνεδριάσει σε τακτική δικάσιμο το προσεχές διάστημα για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού. Η κηδεία των δύο αδελφών έγινε μέσα σε κλίμα οδύνης στη Μακρινίτσα.

Έκλαψε και ο ουρανός στη Μακρινίτσα σήμερα...   7 4 2021

Έγκλημα στη Μακρινίτσα - Πώς έγινε - Δράστης ο 31χρονος πατέρας του παιδιού

Ο συλληφθείς έχει μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, σκότωσε με μαχαίρι την 28χρονη μητέρα του παιδιού και τον 30χρονο αδελφό της. Το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου 2021 στο πατρικό σπίτι της 28χρονης πρώην συζύγου του, όπου βρισκόταν η ίδια, το παιδί και οι γονείς της.

Η Κωνσταντίνα κάλεσε την Αστυνομία, καταγγέλλοντας πως ο 31χρονος εν διαστάσει σύζυγός της απειλούσε να τη σκοτώσει, ενώ ήδη είχε ζητήσει δικαστικά μέτρα εναντίον του.

Λίγο αργότερα, ο 32χρονος δράστης έφτασε στο σπίτι και επιτέθηκε με μαχαίρι αρχικά στην πρώην πεθερά του, την οποία και τραυμάτισε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πλευρά την πρώην σύζυγό του, που άφησε την τελευταία της πνοή πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Νεκρός είναι και ο 30χρονος αδελφός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος μαχαιρώθηκε στην κοιλιά και στο στήθος.

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: «Θόλωσα δεν θυμάμαι τίποτε» υποστηρίζει ο δράστης | 06/04/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ