Κοσμος

Μελίντα Γκέιτς: Κατά 3 δισ. δολάρια πλουσιότερη μετά το διαζύγιο

Οι μετοχές που πέρασαν στα χέρια της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του, Μελίντα
Ο Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του, Μελίντα © EPA

Η Μελίντα Γκέιτς έγινε κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη μετά το διαζύγιό της με τον Μπιλ Γκέιτς - Ποιες μετοχές της μεταφέρθηκαν.

Κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη έγινε η Μελίντα Γκέιτς μετά το διαζύγιό της με τον Μπιλ Γκέιτς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, η Cascade επενδυτική, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, μετέφερε ένα μερίδιο μετοχών από την εταιρεία Deere & Co. στην κατοχή της Μελίντα Γκέιτς.

Πρόκειται για ένα σύνολο 2,24 εκατομμυρίων μετοχών αξίας 851 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησαν κι άλλες τέτοιες μεταφορές, που είχαν σχέση με μετοχές εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο Μεξικό, όπως η Coca Cola, η Grupo Televisa, αλλά και μετοχές αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Εθνικού Δικτύου Σιδηροδρόμων του Καναδά.

Ακόμα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εκτάρια γης, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού ράντσου του Μπάφαλο Μπιλ στο Γουαόμινγκ, το οποίο καλούνται με κάποιο τρόπο να μοιράσουν λόγω διαζυγίου.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς διαθέτουν κοινούς λογαριασμούς δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές εταιρειών σε όλο τον κόσμο, ενώ το ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα πράξει και με την υπερμεγέθη βίλα στη Νότια Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ